Utorak, 13 veljače, 2024

Donna Vekić zvijezda pre-fall kolekcije Aleksandre Dojčinović

Idealna za prve hladnije dane, pre-fall kolekcija Aleksandre Dojčinović utjelovljuje dva kontrastna senzibiliteta - urbanu Lei Lou djevojku koja u omiljenoj haljini ide na sastanke i kave s prijateljicama i damu koja će te iste haljine nježnim accessoiresom pretvoriti u glamurozne kreacije za najljepša životna događanja

Najava je to i nove filozofije jednog od naših najuspješnijih modnih brandova koji se, kao i brojni svjetski, polako okreće održivoj modi, kao novoj budućnosti. A zvijezda te nove kolekcije naša je najuspješnija tenisačica Donna Vekić.“Budućnost ovog posla sigurno leži u pametnim kolekcijama, u nosivosti, u promišljanju o očuvanju svijeta, o mišljenju na okoliš i ekologiju. Sretna sam što sam oduvijek stvarala na tom tragu, što je Lei Lou oduvijek bio brand najlakše opisiv kao svevremen i što sam sada morala napraviti samo malu nadogradnju cijele priče kako bih nastavila ići ukorak sa svijetom. Moda se više ne mijenja od danas do sutra, ali to su zapravo dobre vijesti za nas klasičare”, izjavila je Aleksandra koja je u jesen zakoračila poprilično odvažno, na novoj zagrebačkoj adresi, u Strojarskoj 19, uz trgovinu u Splitu, s kolekcijom koja će se, sigurna je, reciklirati u brojnim prilikama.

“Riječ je o capsule pre-fall kolekciji koju karakteriziraju wrap midi haljine od fine svile, one u nježnim printevima, ali i novi nakit i remenje sa statement kopčama, kao i cipele koje su već nekoliko sezona naš bestseller. Željela sam napraviti idiličan uvod u hladniju sezonu jer je doza optimizma nešto što nam je u ovom trenutku svima potrebno. Sretna sam što je upravo Donna utjelovila tu jednu novu, neustrašivu Lei Lou curu koja hrabro i s osmijehom kroči kroz život, nižući uspjeh za uspjehom”, zaključila je Dojčinović.

Foto: Maja Kljaić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime