Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Dugi kardigani: Trend kojem ne možemo odoljeti

Iako je nekima možda prva pomisao na kardigane da je to komad za starije žene, danas je to već pravi steatment komad. U ponudi ih ima u raznim dužinama, a ove jeseni jedan od trendova biti će dugi kardigani

Jesenska moda nije svima omiljena i nekada može izazvati problem kada dođe do odjevanja. Prijelazno doba može zadati glavobolje kada se odjevamo jer treba uskladiti velike temperaturne razlike tijekom dana. Kardigani su idealni modni komad koji može zadovoljiti uvjete koje nam prijelazno doba nosi. Iako je nekima možda prva pomisao na kardigane da je to komad za starije žene, danas je to već pravi steatment komad. U ponudi ih ima u raznim dužinama, a ove jeseni jedan od trendova biti će dugi kardigani. Kako nositi duge kardigane?

Vjerovatno kombinacija koja svima prvo padne na pamet je ona klasična kombinacija sa običnom majcom kratkih rukava ili majicom bez rukava sa trapericama. Najbolja opcija su trapezice ili ako želite opušteniju kombinaciju, kombinirajte ih sa širokim trapericama. 

Ako ste skloni modnom eksperimentiranju i ne želite nositi odjeću na “dosadan” način nego je želite prezentirat na novi, otkačeni način, imamo prijedloge. Nađite suknju iste boje kao i kardigan, te ih iskombinirajte s cipelama. Dugi kardigani mogu biti i seksi i odvažni. Uz crne prozirne najlonke i gležnjače ili čizme do koljena s remenom oko struka.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime