Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Dvostruko zeleni traper – it komad koji prati ekološke i modne trendove

Atraktivne Replay Hyperflex Re-Used traperice na svojevrstan način poigravaju se s mladenačkim buntom, ali u sebi imaju klasičnu notu koja će zadovoljiti sve ljubitelje formalnijeg stila odijevanja

Traperice volimo jer se lako kombiniraju uz sve stilove, a nosimo ih u svim prigodama i bez obzira na vremenske uvjete. Jednako je važno da budu udobne, elastične te da pružaju fleksibilnost pokreta.Osim klasičnih traperica u svaki dobar casual look dobro će se uklopiti i traper košulje, koje idu uz dnevne, ali i večernje outfite. Renomirani talijanski brend Replay iz sezone u sezonu osluškuje potrebe i želje ljudi urbanog duha, te se prilagođava najstrožim ekološkim standardima fokusirajući se na održivost. Bogatom Replay Jeans asortimanu sada se priključuje i Hyperflex Re-Used traper, izrađen od mješavine recikliranog pamuka i poliestera, što ga čini ‘dvostruko zelenim’ traperom.

Materijal za proizvodnju ovih modela dobiva se inovativnim procesom u kojem se regeneriraju pamučna vlakna preostala u procesu proizvodnje koja se potom uključuju u novi proizvodni ciklus stvarajući tako regenerirani pamuk s CCS certifikatom. Procesom pomne selekcije, prikupljanja, pranja i steriliziranja dobivaju se vlakna koja se miješaju s ponovno upotrijebljenim pamukom kako bi se stvorile nove tkanine. Atraktivne Replay Hyperflex Re-Used traperice na svojevrstan način poigravaju se s mladenačkim buntom, ali u sebi imaju klasičnu notu koja će zadovoljiti sve ljubitelje formalnijeg stila odijevanja. Istinski ljubitelji snažnog Replay imidža obožavat će ove ultimativne komade koji ujedno prate ekološke standarde kao i modnu scenu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Replay (@replay)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime