Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Džemper iz serije ‘Gilmore Girls’ je novi TikTok trend!

Iako je original teško pronaći, obožavatelji su našli puno gotovo identičnih džempera poput onog kojeg je nosila Rory Gilmore

Bliži nam se jesen, sve više kišnih dana, padaju temperature. Sve što je potrebno da dan provedemo na kauču i gledamo televiziju. Jedna od serija koja je uvijek idealan izbor u jesenskim danima je “Gilmore Girls”. Na internetu točnije Tiktoku, obožavateljima je za oko zapeo džemper koji Rory nosi u prvoj epizodi. Pomoću #rorygilmoresweater obožavatelji su stvorili novi TikTok trend koji ima više od 22 milijuna pregleda. 

@taylcrsversicn

£15.99 from h&m!! <3 #gilmoregirls #lorelaigilmore #rorygilmore #rorysweater #swiftie @hm

♬ original sound – danya

Bivša kostimografkinja serije, Valerie Campbell, kazala je da je originalni džemper ručno rađen od vune te ga je nemoguće pronaći. “Pilot epizodu su snimali u Ontariju u Kanadi, a najvjerojatnije je kupljena u vintage dućanu ili nekom od lokalnih dućana” izjavila je. 

Iako je original teško pronaći, obožavatelji su našli puno gotovo identičnih džempera poput onog kojeg je nosila Rory Gilmore. Ako ste ljubitelj mode koja se nosila u seriji, preciznije ranih 2000-tih, slične komade onima koje su nosile Lorelai i Rory Gilmore možete naći na Amazonu, Calvin Kleinu, Princess Pollyu i drugima. 

@i0vediary

RUN to h&m’s children’s department everyone🙏🙏 #rorysweater #rorygilmore #videodiary #fypシ #4u

♬ rory – ‍

Roryin džemper nije jedina stvar iz Gilmore Girls o kojoj se priča. Predmet rasprave obožavatelja ove serije postali su i neobjavljena pilot epizoda, otkazani spin-off serije, teorije alternativnog završetka i još mnogo toga. 

Našli smo slične komade u dućanima

Bilo bi bolje da požurite jer oduševljeni obožavatelji nikako da ne prestanu hvaliti ovaj popularni džemper.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime