Subota, 23 ožujka, 2024

Bit će još napetije: Donosimo pojedinosti o trećoj sezoni Bridgertona!

Ako ste poput nas drugu sezonu pogledali u dahu i ne možete dočekati treću, donosimo detalje!

Osamnaest mjeseci nakon prve sezone “Bridgertona”, vratili smo se u Ton s osam potpuno novih epizoda. Druga sezona “Bridgertona” ostavlja Daphne i Simona iza sebe i prati Anthonyja Bridgertona u njegovoj potrazi za odgovarajućim parom.



Znatno manje seksi od svoje prethodnice, ali jednako napeta, druga sezona “Bridgertona” ima istu zvjezdanu postavu (uz dobrodošli dodatak sestara Sharma) i izvanrednu frizuru, šminku i modu koju smo navikli vidjeti. Ako ste poput nas drugu sezonu pogledali u dahu i ne možete dočekati treću, donosimo detalje!

Je li “Bridgerton” obnovljen za treću sezonu?

Da! Naša omiljena drama Regency obnovljena je za 3. i 4. sezonu još u travnju 2021., nakon rekordne gledanosti prve sezone. Netflix je objavio vijest u pismu Lady Whistledown.

Kada bi mogla izaći treća sezona “Bridgertona”?

Budući da je kreativni tim već počeo s radom, Bridgerton bi se mogao vratiti prilično brzo. U ožujku 2022., sama Lady Whistledown dala je nagovještaj o rasporedu snimanja, a glumica Nicola Coughlan rekla je za Instagram Women’s Wear Daily da očekuje početak snimanja ovog ljeta. Slijedeći taj raspored, nove epizode bismo mogli dobiti već u proljeće ili ljeto 2023.

Na kojoj će se knjizi Julie Quinn temeljiti 3. sezona serije?

Ako slijedimo redoslijed Quinnovog serijala, sljedeći roman je “Džentlmenska ponuda”, priča u stilu Pepeljuge o Benedictovoj ljubavnoj priči sa Sophie Beckett, grofovom kćeri koju je njezina mrska maćeha prisilila na ropstvo. Za sve koji su zbunjeni zašto se sljedeća “Bridgerton” priča ne vrti oko žene to je zbog knjiga. Počele su s Daphne, a zatim slijede djeca po abecednom redu/dobi (Anthony, Benedict, Colin, Eloise, Francesca, Hyacinth, Gregory). Međutim, Netflixova serija može se razlikovati, ali to ćemo tek saznati.

Tko će se od glumačke ekipe vjerojatno vratiti?

Svi Bridgertonovi glumci – Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton) i Luke Newton (Colin Bridgerton) – će se gotovo sigurno vratiti. Također, vjerojatno će se vratiti  Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), kao i Simone Ashley (Kate Bridgerton rođena Sharma).

Također bi se (nadajmo se!) mogli pojaviti Charithra Chandran (Edwina Sharma) i Shelly Conn (Mary Sharma) budući da će se njihovi likovi pojaviti sljedeće društvene sezone.

Što su glumci i ekipa rekli o trećoj sezoni “Brigertona”?

Nekoliko članova glumačke ekipe izrazilo je svoje uzbuđenje. U intervjuu za Digital Spy, Jonathan Bailey i Simone Ashley otkrili su da ih još nisu zamolili da se vrate za treću sezonu, jer je još vrlo rano. S obzirom na Daphneino pojavljivanje u 2. sezoni, mladenci će se najvjerojatnije vratiti za još epizoda. 

Luke Thompson je podijelio svoje nade za Benedicta u intervjuu za Entertainment Weekly, gdje se osvrnuo na mogućnost da bi njegova ljubavna priča mogla biti sljedeća. “Stvar je u tome da su knjige knjige, a serija nije vezana uz knjige… Dakle, ne znam. Knjige bi upućivale da je sljedeći Benedict, ali to ne znamo zasigurno. Sve dok je Benedict i dalje zanimljiv, sretan sam.”

Što se tiče posljedica velike svađe Penelope i Eloise, Nicola Coughlan izjavila je za Entertainment Tonight: “Moraju se pomiriti. Moraju, jer bi mi se slomilo srce ako se to ne dogodi. Također, mislim, duboko u sebi,  da u cjeloživotnim prijateljstvima, postoje takvi trenuci kada se posvađaš i jednostavno moraš naučiti neke stvari. Ali mislim da se Penelope mora ispričati.”

Claudia Jessie također je izjavila da želi da se prijateljice pomire “što je prije moguće” i dala svoja razmišljanja o tome kako bi se Eloise mogla nositi s velikom tajnom. “Mislim da će biti dobra prijateljica. To je ono što mislim da će uvijek biti. Mislim da će biti odana prijateljica koja nikome neće reći za tajnu koju je saznala. Ne znam što će se dogoditi, ali mislim da neće htjet će upropastiti Penelope.”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime