Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Glamur dostojan Cannesa: Najljepši nakit s prestižnog filmskog festivala

Uz predivne haljine, upravo je nakit privlačio pažnju na crvenom tepihu u Cannesu, a njihovim 'modelima' priskrbio svu medijsku pažnju

S filmskim premijerama i modnim revijama koje su se održale prvi put u gotovo godinu dana, zvijezde su modnim kombinacijama dodale razni blistavi nakit koji je privlačio pažnju. Uz predivne haljine, upravo je nakit privlačio pažnju na crvenom tepihu u Cannesu.Kao što i priliči glamuroznom krajoliku Francuske rivijere, uočljive naušnice i ogrlice bili su svakodnevnica festivalskih događanja. Dijamanti, smaragdi i rubini na tijelima svojih nositeljica osigurali su im da se pronađu u centru pažnje.

Prema mišljenju mnogih modnih stručnjaka ovaj je nakit izazvao posebnu pažnju svih ljubitelja glamura i ženstvenosti, a rado bismo ga i mi isprobali, makar na nekoliko sekundi.

Bella Hadid

Hadid je hrabro spojila Schiaparellijevu haljinu iz kolekcije visoke mode AW21 s upečatljivom ogrlicom od pozlaćenog mesinga u obliku pluća.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)

Taylor Hill 

Model Taylor Hill prisustvovala je projekciji filma ‘Three Floors’ s ogrlicom Messika koja na sebi ima dijamante i tirkiz.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Taylor Hill (@taylor_hill)

Didi Stone 

Didi Stone je svoju kombinaciju blijedo ružičaste haljine Philosophy di Lorenzo Serafini uparila s Pomellato dramatičnom ogrlicom s matiranim bijelim topazom i dijamantima te s narukvicom ukrašenom dijamantom.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli DIDI-STONE (@didistone)

Virginie Efira 

Belgijska glumica izgledala je poput moderne božice na premijeri filma ‘Benedette’ s ogrlicom od žutog zlata Cactus de Cartier, zajedno s rubinovim cvjetovima i smaragdnim lišćem, uz pripadajuću narukvicu i zlatni prsten.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Virginie Efira (@efira_virginie)

Catherine Deneuve 

Zvijezda je svoju crnu odjevnu kombinaciju ukrasila krupnim nakitom od zlata i dijamantnih lanaca iz Pomellatovih kolekcija Iconica i Catene.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Catherine Deneuve (@catherinedeneuve_)

Jessica Chastain 

Jessica Chastain je stigla na premijeru filma ‘Annette’, noseći ogrlicu Chopard s više od 112 karata rubina ovalnog reza i gotovo 14 karata bijelih dijamanata, što je u kombinaciju crne Dior haljine unijelo malo živosti.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jessica Chastain (@jessicachastain)

Helen Mirren 

Hellen Mirren je izgledala poput člana kraljevske obitelji s elegantnim parom bijelih dijamanata i smaragda tvrtke Dolce & Gabbana.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli fionadarling (@justpoppingdowntheshops)

Kat Graham

Američka glumica i model odabrala je blistavo žuto zlato i dijamantni ovratnik te odgovarajuće naušnice talijanskog draguljara Pomellato.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kat Graham (@katgraham)

Candice Swanpoel 

Južnoafrički supermodel odlučio je nositi Pomellatovu ogrlicu ‘Catene’ i odgovarajuće naušnice. Nazvani po talijanskoj riječi za ‘lanac’, karike su od bijelog zlata optočene blistavim bijelim dijamantima.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 𝗖𝗮𝗻𝗱𝗶𝗰𝗲 𝗦𝘄𝗮𝗻𝗲𝗽𝗼𝗲𝗹 (@angelcandices)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime