Petak, 22 ožujka, 2024

Idealno za blagdanske partyje: ELFS haljine koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Ovom kampanjom ELFSi Vam žele vesele i sretne nadolazeće zabave te nadaju se da će Vam izbor vaše svečane odjevne kombinacije biti jedina slatka muka ovih blagdana!

Kako se kalendarska godina bliži svome kraju polako već donosimo novogodišnje odluke, no prije nego ispratimo staru godinu, ostaje nam još izabrati kombinaciju za predstojeće blagdane. Kako bi nam odluka bila što lakša, tu je omiljeni domaći modni dvojac ELFS koji je upravo predstavio svoju kapsule kolekciju svečanih haljina u kojima možete zablistati – poput prelijepih voditeljica Jelena Glišić i Nives Ivanišević – bez obzira na prigodu.Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić nisu ni trenutka dvojili o oko izbora ljepotica za najnoviju blagdansku kampanju.

“Obje su nam već bile zaštitna lica, veže nas prijateljstvo i poslovna suradnja, pa se nametnulo pitanje  što je bolje od jedne zgodne brinete, nego dvije prezgodne brinete!” ističu dizajneri.

Blagdani odišu glamuroznim haljinama

Blagdani su sjajna prilika kada se konačno možete dotjerati, a Ivan i Aleksandar predlažu da se odlučite za vamp glamurozni izgled za koji su pripremili više modela dugih raskošnih svjetlucavih haljina. Dizajneri sofisticirano spajaju ženstveni dekolte i hrabar prorez s opuštenim, ali istodobno naglašenim ramenima u boji šampanjaca, a haljina dolazi i u  popularnoj boji rozog zlata. 

Najglamuroznija haljina u kolekciji je ona dugih rukava i naglašenih ramena s efektnim prorezom neobične teksture koja je prekrivena raznobojnim šljokicama koje se efektno presijavaju u svim bojama spektra.

Posebno su upečatljive haljine s uzdužnim srebrnim prugama koje se izmjenjuju s crnim transparentim linijama i tako izdužuju figuru, a dolaze u  dvije varijante, Jelena nosi model s dekolteom, kratkim opuštenim rukavima, naglašenim strukom i visokim prorezom, a  haljina koju nosi Doris je golih ramena i komotnijeg kroja, no može je se lako pomoću upečatljivog remena stilizirati tako da se naglasi struk. 

Ako ste ipak za decentniju varijantu, za vas su pripremili haljine midi dužine, donjeg dijela na preklop s naglašenim strukom i ramenima koje dolaze u verziji od baršuna i brokata.

Romantičarima pak Elfsi preporučuju chic midi fluidnu haljinu s puf volanom golih ramena s mašnom koja se veže oko vrata, a za najluđi provod predlažu najodvažniju haljinu od lamea s efektom disco kugle koja siluetom prati linije tijela, naglašava obline te pršti samouvjerenošću i seksipilnošću.

 

Bezvremenske klasične cipele s daškom glamura

Posebnu pozornost treba obratiti na Elfs dizajnerske cipele koje dolaze u tri modela od visokokvalitetnih materijala i vrhunske izrade. Bezvremenske klasične salonke i elegantne polusalonke dolaze u nude i crnoj boji na dvije različite visine potpetice, dok svečane minimalističke sandale sa tankim remenčićima  dolaze u nude, zlatnoj i srebrnoj boji. Svi modeli dolaze sa upečatljivim kopčama koje se mogu skinuti te tako pokazati i svoje drugo lice.

ELFSi svima žele vesele i sretne blagdane

Bez obzira za koju se kombinaciju odlučite, ne zaboravite blagdane provesti u dobrom društvu i nemojte dopustiti da vas zasjeni božićno drvce! Ovom kampanjom ELFSi Vam žele vesele i sretne nadolazeće zabave te nadaju se da će Vam izbor vaše svečane odjevne kombinacije biti jedina slatka muka ovih blagdana!

Modeli iz nove ELFS kapsule kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na ELFS web shopu.


Osim toga, modni dvojac sad već tradicionalno u prosincu organizira predbožićnu dugu subotu – i ove godine bi će to 18. prosinca na  ELFS webshopu  te ELFS trgovine u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Samo taj dan shoppingirajte od 9h do 20 sati, uz popuste od 30% na aktualnu kolekciju i do 70% na prijašnje kolekcije!

DGF_4639
DGF_3785

ELFS

DGF_4727
DGF_4110
DGF_4451
DGF_4546web
DGF_4207
DGF_3682
DGF_3944
DGF_4001
DGF_4284
DGF_4639 DGF_3785 DGF_4727 DGF_4110 DGF_4451 DGF_4546web DGF_4207 DGF_3682 DGF_3944 DGF_4001 DGF_4284

Fotografije: Danijel Galić
Šminka: Iva Berišić
Frizura: Studio Marcela
Lokacija: Amadria Capital hotel

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime