Utorak, 26 ožujka, 2024

It djevojka Sofia Richie se udala i svi pričaju o njezinim Chanel vjenčanicama

Nama su sve tri vjenčanice posebne i sigurno su komadi o kojima će se još dugo pisati, i to s punim pravom. Chanel je s ovim poduhvatom pokazao da se može povezati i s mlađom publikom, koju su mu, ako ćemo biti iskreni, 'krali' drugi brendovi koji su se više naslanjali na it komade, a manje pričali svoju priču

Sofia Richie i Elliot Grainge vjenčali su se ovog vikenda, par je izmijenio zavjete u hotelu Du Cap-Eden-Roc u Antibesu. Nekoliko tjedana prije ceremonije – i prije nego što je Richie debitirala sa svojim novim prezimenom na TikToku – mladenka je posjetila Chanel haute couture salone u Parizu sa svojom svekrvom Lady Caroline Grainge i najboljom prijateljicom Ali Meller na posljednjem isprobavanju haljine, a sve je, naravno, zabilježio Vouge, koji je također imao ekskluzivan uvid u tri vjenčana vikend izgleda.Manekenka i dizajnerica, koja je ujedno i najmlađe dijete legendarnog pjevača Lionela Richieja, zaručila se za Elliota Graingea, glazbenog direktora i osnivača 10K Projects, u travnju 2022. Zaručili su se nakon nakon godinu dana veze, tijekom intimne prosidbe koja je sadržavala svijeće i ružine latice. “Zauvijek nije dovoljno dugo”, napisala je Richie svoju objavu na Instagramu tog dana. Richie je sve detalje o svom velikom danu vjerno djelilia i na TikToku, pa smo imali priliku zaviriti na nekoliko minuta u njezin veliki dane(e).

@sofiarichiegraingeit’s time! 💘♬ original sound – Sofia Richie Grainge

Mladenka je nosila Chanel na svom vjenčanju

Mladenka nije nosila jednu, već tri Chanelove haljine izrađene po narudžbi tijekom događaja. Opisujući svoj izgled za Vouge, objasnila je: “Uvijek sam imala viziju velike haljine za princezu, ali kako sam starila, shvatila sam da želim nešto malo jednostavnije. Možda ‘jednostavno’ nije prava riječ jer moja haljina definitivno nije jednostavna!”

U videu objavljenom na Instagram stranici časopisa Vogue, manekenka se presvukla u svoj prvi vjenčani izgled za probnu večeru: haljinu s perlama s visokim ovratnikom i dugim rukavima s perlama na središnjem i donjem dijelu haljine. “Bojim se pomaknuti se jer ne želim uništiti ni jednu perlicu”, rekao je Richie u snimci. “Ovo je kao bajka. Stvarno je. Kao umjetničko djelo. Osjećam se kao princeza, stvarno se osjećam!”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Zatim se presvukla u svoju vjenčanicu za ceremoniju, koja je imala zanimljiv izrez s nekoliko bijelih šljokica i perlica ušivenih u tkaninu u klasičnom dizajnu. Haljina ima i važan detalj: “S&E” s datumom  (da označi Richiejevo nešto plavo za vjenčanje). 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sof❥ (@queensofiarichiegrainge)

Richie je konačno prikazala svoju kratku, jednostavnu i strukturiranu haljinu za poslije vjenčanja s legendarnom Chanel kamelijom na središtu grudi, koju je nosila na zabavi poslije vjenčanja. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by La Gaveta (@_la_gaveta)

Veliki plus za Chanel

Sofia je definitivno s ovim vjenčanjem, i izgledima za isto, postala nova it djevojka čiji ćemo stil rado kopirati. Obzirom da je “old money” sada u velikom trendu, Sofia je idealan primjer istoga. Čini se da se poslije ere Kardashiana vraćamo na eleganciju i otmjenost. Nama su sve tri vjenčanice posebne i sigurno su komadi o kojima će se još dugo pisati, i to s punim pravom.

Chanel je s ovim poduhvatom pokazao da se može povezati i s mlađom publikom, koju su mu, ako ćemo biti iskreni, “krali” drugi brendovi koji su se više naslanjali na it komade, a manje pričali svoju priču. Obzirom da ih je odjenula Sofia, čiji život sada svi žele, sigurni smo da će se mlađa publika zainteresirati za njih. Svakako, ovo je odličan marketinški potez za oboje, a mi jedva čekamo još Sofie u Chanelu ili nečem drugom, jer sve što odjene želimo posjedovati. 

Naslovna fotografija: @nicolerichie

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime