Nedjelja, 11 veljače, 2024

Spremni za put: Najbolja luksuzna prtljaga za bijeg od svakodnevice

Sad kad su nam putovanja sve izglednija, možda je vrijeme za ulaganje u dobru i kvalitetnu prtljagu koja će trajati cijeli život. Od monogramirane ručne prtljage do cool oblika i recikliranih materijala, donosimo najbolje luksuzne prtljage idealne za sljedeći bijeg iz grada

Vjerojatno vam je poznat osjećaj – stojite pokraj vrtuljka za prtljagu i promatrate beskrajnu povorku identičnih crnih putnih torbi, pitajući se ‘kako točno moja opet izgleda?’ Strah vas je prikupiti onu koji vam ne pripada – ili, još gore, da netko slučajno pobjegne s vašom prtljagom.Pametni putnici obilježit će svoju prtljagu prepoznatljivim znakom – karticom s imenom ili jedinstvenim lokotom, koji se lako mogu uočiti izdaleka (čak i oni slabijeg vida.) Možete učiniti to ili pametnije pristupite ulaganju u novu prtljagu za putovanja i priuštite si dizajnersku prtljagu koja je praktična, jedinstvena i predivna.

Sad kad su nam putovanja sve izglednija, možda je vrijeme za ulaganje u dobru i kvalitetnu prtljagu koja će trajati cijeli život. Od monogramirane ručne prtljage do cool oblika i recikliranih materijala, donosimo najbolje luksuzne prtljage idealne za sljedeći bijeg iz grada.

Ookonn

Inspiriran zaobljenom siluetom vintage kutija za šešire, kofer Ookonn ultimativni je luksuzni predmet. Izdržljiva polikarbonatna školjka s ručno oslikanim bijelim i plavim prugama na prednjoj strani i odgovarajuća sofisticirane kožna pločica za prtljagu čine ovaj predmet oličenjem praktičnog šika. Dostupan na Matchesfasion.

Antler

The Clifton Case iz Antlera ručno je obrađena polikarbonatom i postojanih boja kako bi osigurala da one neizbježne ogrebotine ostanu vjerne boji kućišta. Dostupna na Antler.co.uk.

Louis Vuitton putna torba bezvremenski je dizajnerski komad i predmet u koji se isplati uložiti jer traje vječno. Ovaj je savršene veličine za nošenje uza sebe – uostalom, previše je dragocjen za predaju prilikom prijave na let. Dostupan je na Louisvuitton.com.

Dovoljno kompaktan za putovanja avionom, vlakom i automobilom, aluminijski kofer Away privlači pažnju gdje god se pojavi. Dostupan na Awaytravel.com.

Ako nešto podsjeća na odmor, onda je to kofer. Ne samo da izgleda predivno i posebno, već je i super održiv zbog aluminijskog hardvera, patentnih zatvaračia i lagane, izdržljive itvrde vanjštine izrađene od recikliranih materijala. Unutrašnjost je obložena tkaninom koja sadrži 21 plastičnu bocu. Dostupan je na Matchesfashion.com.

 

Polikarbonatna vanjština osigurava maksimalnu lakoću nošenja, bez žrtvovanja dugotrajnosti. Za istinskog znalca i ljubitelje kvalitetne prtljage, ovaj kofer je opremljen čak i kotačima za smanjenje buke i gornjom ručkom koja ima u potpunosti prilagodljivu duljinu. Dostupan je na Rimowa.com.

 

Namjerno izranjavan i izudaran, kovčeg Crash Baggage dizajniran je za ‘rukovanje bez brige’. Ipak je više od duhovitog prikaza, dolazi s bravom koju je odobrila TSA te s mnoštvom praktičnih džepova. Dostupan je na Matchesfashion.com.

Putujete na vjenčanje? Tumijev aluminijski kofer ima posebno dizajniran interijer s organiziranim džepovima i kuka za vješanje haljine. Dostupan je na Caseluggage.com.

Dio Typography print capsule collection, Mulberry Zipped Weekender – sa strukturiranim kožnim gornjim ručkama, podesivim remenom i prostranim pretincem s patentnim zatvaračem – olakšava pakiranje za svako putovanje. Dostupan je na Mulberry.com.

Klasična silueta Centenary Globe-Trottera oblikovana je od vulkaniziranih vlakana i uokvirena kožnim remenima i kutovima. Kombinirani poklopac za pričvršćivanje s bravom otvara se u bež odjeljak obložen platnom. Dostupan na Matchesfashion.com.

Ostani odani klasičnom Gucci modelu uz dašak proljeća. Ovu putnu torbu moći ćete prenositi na generacije iza sebe. Dostupan je na Matchesfashion.com.

 

Zaljubite se zbog ultra glatke maslinasto zelenu vanjštine, zavolite ga zbog praktične pregrađene unutrašnjošću i lokota odobrenim od strane TSA. Dostupan je na Matchesfashion.com.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime