Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Kako je Tarik Filipović iznenadio Lejlu povodom Valentinova?

Priznao je da nije bilo lako, te se pitao hoće li joj se svidjeti, ali ako je suditi po odabiru, Tarik očito dobro poznaje svoju suprugu

Nije nikakva tajna da Tarik i Lejla Filipović gaje ljubav jedno prema drugome kao na samom početku, a nedavno su tu iskru ljubavi ponovno javno podijelili na svojim društvenim mrežama, slaveći 16 godina zajedničkog braka.Ovaj zaljubljeni celebrity par, koji se s pravom smatra našim najromantičnijim, ističe da ljubav ne treba posebne dane i datume, već je prisutna svih 365 dana u godini. Tarik je upravo slijedeći tu filozofiju odlučio obradovati svoju suprugu prije samog Valentinova, tradicionalnog dana posvećenog zaljubljenima.

‘No, što pokloniti’, pita se Tarik, ‘kad jedino što želi je pokloniti joj ljubav’. Unatoč izazovu, Tarik je kroz video objavljen na Instagramu popularnog modnog brenda ELFS, omiljenog njegovoj suprugi, uspješno savladao ovo izazovno iskustvo. Priznao je da nije bilo lako, te se pitao hoće li joj se svidjeti, ali ako je suditi po odabiru, Tarik očito dobro poznaje svoju suprugu, a i sposoban je usklađivati dizajnerske komade s modnim ukusom.

Lejlin izraz lica otkrit će nam je li Tarikovo iznenađenje uspjelo, a tko želi biti najbolji suprug za Valentinovo, otkrio je duhoviti i romantični video koji možete pogledati ovdje. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime