Četvrtak, 18 travnja, 2024

Nova kolekcija Diane Viljevac: Ovog proljeća nosimo elegantne, lepršave haljine u boji

Diana Viljevac ostaje vjerna monokromatskoj harmoniji po kojoj je i prepoznatljiva, a posebno mjesto u kolekciji zasigurno zauzimaju i statement modeli, koji uz suptilnu pomoć ručno rađenih detalja, haljine pretvaraju u mala umjetnička djela

S dolaskom proljeća i sunčanih dana, kao što priroda mijenja svoj izgled, tako se i naša garderoba transformira. Žudnja za osvježenjem garderobe prati brojne svečane prigode i neobavezna druženja, koja posebno željno očekujemo nakon dugih, hladnih zimskih dana provedenih uglavnom u toplini doma. Dizajnerica Diana Viljevac pripremila je kolekciju za ovu toplu sezonu koja privlači pažnju svojom kreativnošću i vrhunskom izvedbom.Ovog proljeća nosi se elegantno, lepršavo i u boji 

U elegantnoj i minimalističkoj proljetnoj kolekciji poznate dizajnerice, čije su kreacije uvijek izrazito ženstvene, možete pronaći lepršave haljine izrađene od omiljene ljetne tkanine – viskoze. Osvježene su nježnim koloritom i dizajnom koji nosi njezin prepoznatljivi potpis, ali istovremeno predstavlja potpuno novi pristup u odnosu na prethodne kolekcije. Neke od haljina dodatno su naglašene senzualnim prorezima, čak i kada su izrađene u tamnim bojama, što im daje dinamičan izgled.

Dio kolekcije ističe se jednostavnom elegancijom obogaćenom naborima i oblicima koji naglašavaju žensku figuru. Ova kolekcija donosi zaokret kroz modele jednostavne siluete, ali bogatih boja, a većinom su to duge haljine koje su idealne za ljetna vjenčanja. No, dominiraju midi haljine, jer složit ćete se da je upravo ta dužina savršena za sve dnevne i večernje prigode.

Ručno rađeni ukrasi vrhunac su kolekcije

Vrhunac ove divne kolekcije su haljine s ručno izrađenim ukrasima, besprijekorno odrađenog dizajna kako bi se istaknula ženstvenost i detaljima koji svakoj dami koja je odjene daje specifičan modni identitet.

Kod odabira boja, Viljevac ostaje vjerna monokromatskoj harmoniji po kojoj je i prepoznatljiva, budući da vjeruje da takav pristup ženama daje mogućnost vrlo malim intervencijama u vidu modnih dodataka pretvoriti kreaciju iz nevjerojatno elegantne u onu koja je nosiva u svakodnevnim prilikama.

Posebno mjesto u kolekciji zasigurno zauzimaju i statement modeli, koji uz suptilnu pomoć ručno rađenih detalja, haljine pretvaraju u mala umjetnička djela. I u proljetno/ljetnoj kolekciji Dijane Viljevac, korištena je mnogima omiljena čipka, ali i dodaci od romantičnog tila i jedno posebno iznenađenje – mini haljina podcrtana vintage notama, a oplemenjena raskošnim cvjetnim uzorkom.

Fotografije: Karmen Poznić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime