Ponedjeljak, 12 veljače, 2024

Ostavite ga bez daha: Najbolje kombinacije za spoj na Valentinovo

Ako se spremate za dejt na Valentinovo, a nedostaje vam inspiracije za prikladan outfit, smislili smo outfite za svaku vrstu spoja

Odabir idealne kombinacije za odlazak na romantičnu večeru povodom Valentinova može zadati brojne muke, a ako ste jedna od onih osoba koja uvijek ima problem kada su u pitanju elegantnije kombinacije našli smo nekoliko ideja.Veljača je u znaku ljubavi i crvene boje, a glavni događaj mjeseca je Valentinovo. Ukoliko u planu za taj poseban dan imate večeru s vašom boljom polovicom ili pak odlazak u kino neka vas to ne spriječi da budete fashionble. 

Crvena boja kao izvor inspiracije

Mala crna haljina je uvijek izbor s kojim ne možete pogriješiti, ali ako tražite neki zanimljiviji outfit dodajte upečatljiv nakit koji će razbiti crnu monotoniju. Crvena boja je asocijacija na ljubav i Valentinovo stoga se možete inspirirati tom bojom. Jedan od najvećih trendova prošle godine bile su crvene najlonke koje smo mogli viđati po svuda. Imajte na umu lokaciju vašeg planiranog dejta kako biste izabrali prikladnu kombinaciju. 

Našli smo idealne kombinacije za dejt na Valentinovo s obzirom na mjesto gdje idete!

1/ Fancy večera u restoranu

Planirate li Valentinovo provesti na romantičnoj večeri u dvoje za tu priliku možete obući haljinu. Haljina je uvijek dobar izbor kada je riječ o restoranima, a vi se možete osjećati kao da hodate crvenim tepihom. Slobodno izađite iz comfort zone i odvažite se na stylish kombinaciju koju ne biste odabrali svaki dan. 

2/ Casual odlazak u kino

Ima li boljeg od Valentinova provedenog gledajući dobar film dok sjedite i jedete kokice? Iako je to uvijek dobar izbor za casual dejt obično biramo i takve casual kombinacije. Ovog Valentinova dodajte mali twist vašem casual outfitu za odlazak u kino. Udobnost je uvijek na prvom mjestu, ali to ne znači da moda treba patiti!

3/ Odlazak na koktele

Odlazak na koktele idealan je dejt za Valentinovo ako ste nedavno prohodali s nekim i ne želite raditi neku veliku stvar zbog toga. Ambijent kafića pomoći će vam da se riješite moguće neugodne tišine zbog glazbe koja svira u pozadini, a i lakše je pokrenuti small talk uz čašu vina ili koktela u ruci. 

4/ Piće s prijateljicama

Tko je rekao da je Valentinovo rezervirano isključivo za dejt s dečkom? Ako imate prijateljice koje su single odvedite ih na piće i uživajte u zajedničkom vremenu punom smijeha. Za ovaj izlazak možete i kontaktirati prijateljice te se dogovoriti da se svi obučete u istu estetiku ili pustite mašti na volju i eksperimentirajte. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime