Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Ovo Valentinovo nosimo haljine naših omiljenih regionalnih dizajnera!

Pronašli smo pregršt haljina koje su isto vrijeme seksi, šarmantne, romantične i sve ono što trebaju biti kako bi bile idealne za Valentinovo

Veljača je mjesec pun događanja. U velikim gradovima diljem svijeta se održavaju Tjedni mode na kojima se predstavljaju modni trendovi za godinu koje je pred nama. Tu je naravno i Valentinovo, dan kada slavimo ljubav. Tu su i još uvijek prisutni popusti, pa nam novčanik naglo mršavi, dok se naše tijelo piri od krafnica koje ne možemo prestati jesti – jer ipak su poklade. Možete reći što hoćete, ali ne možete negirati činjenicu da je veljača mjesec u kojem ćete uživati (i trošiti).Veljača je često jako hladna i nekako svi jedva čekaju da završi jer kad ona završi još nekoliko dana nas dijeli do proljeća, ali ove godine temperature su poprilično visoke. Zato ovo Valentinovo nosimo haljine! Ne bilo koje haljine, nego one regionalnih dizajnera! 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli ★ELFS★ (@elfs.hr)

Nakon dvije godine života u pandemiji i izolacijama koje nas uglavnom drže u zatvorenom prostoru, iskorištavamo svaku priliku koju možemo kako bismo se dotjerali. Bilo da idete na romantičnu večeru u restoran, planirate odlazak na piknik ili izlazite s prijateljicama, u ovim haljinama ćete se istaknuti i osjećati se najbolje moguće!

Pronašli smo pregršt haljina koje su isto vrijeme seksi, šarmantne, romantične i sve ono što trebaju biti kako bi bile idealne za Valentinovo. Gotovo sve od ovih haljina ćete moći nositi i nakon Valentinova, a nadamo se da ćete u njima stvoriti nezaboravne uspomene.  

Naslovna fotografija: Danijel Galić za Elfs

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime