Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Pokazivanje nogu je zimski trend: Mini suknje su ponovno must have!

Za one željne zamijene mjesta sa zvijezdama, najbolji izbor šljokica imaju The Attico, Zara i Davida Koma. Prada, & Other Stories i Nensi Dojaka imaju klasične crne mini suknje, dok su se Mango, Miu Miu i Bershka poigrali s motivima

Minice se vraćaju u modu ove zime! Brendovi ne mare za minuse na termometru, već žele da se dobro osjećate u svojoj koži cijelu godinu! Moglo bi se reći da su posljednjih godina pomalo izgubile na “važnosti” obzirom da su sve preuzeli široki i udobni komadi garderobe, ali na revijama za proljeće/ljeto 2022. pojavile su se i zasjale. Kako nositi minicu zimi?

Hulahopke su vaše tajno oružje kada je u pitanju funkcioniranje ovog trenda zimi. Najvažnije je odabrati prave gustoće dena koji idu uz boju vaše minice ili boje kože. Iako mi nismo veliki ljubitelji nošenja istih i često smo golih nogu tijekom zime (već čujemo mamu kako viče za nama), ove godine nam se sviđa trend hulahopki u boji. Da, dobro ste pročitali, vratile su se i hulahopke u boji. Bijela, roza, ružičasta…što god vam padne na pamet je veliki trend. Zašto ne biste unijeli malo boje u ove sive dane? Uz to, izgledati ćete jako cool i odvažno! Za dodatnu odvažnosti nosite samostojeće čarape do pola bedra.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Kakvu minicu odabrati?

Mini suknje su kratke i to ponekad može stvarati problem jer znaju otkriti, više nego pokriti tijekom nekih pokreta. Kako bi spriječili “otkrivanje”, prije kupnje isprobajte sve sporne pokrete kako biste znali na čemu ste. Također, ako uzmete broj veću, automatski će biti i duža, pa ste sigurniji. 

Od high street do high end brendova, svi u ponudi imaju mini suknje. Za one željne zamijene mjesta sa zvijezdama, najbolji izbor šljokica imaju The Attico, Zara i Davida Koma. Prada, & Other Stories i Nensi Dojaka imaju klasične crne mini suknje, dok su se Mango, Miu Miu i Bershka poigrali s motivima. Donosimo 20 mini suknji u kojima ćete s ponosom pokazivati noge, bilo da su gole ili u hulahopkama!

zaraaaaaa

Zara

mini-skirt_alexa-

Alexa Chung

mini-skirt-_arket

Arket

mini-skirt_nensi

Nensi Dojaka

zara suknja

Zara

5927168614_2_4_3

Bershka

mini-skirt_mango

Mango

mini-skirt_Saint-Laurent

Saint Laurent

mini-skirt_david-koma-

David Koma

mini-skirt_khaite

Khaite

mini-skirt_VERSACE

Versace

mango

Mango

mini-skirt_Self-Portrait

Self Portrait

mini-skirt_prada

Prada

zaraaa

Zara

mini-skirt_The-Attico

The Attico

mini-skirt_miu

Miu Miu

mini-skirt_Stories

& Other Stories

mini-skirt_Tom-Ford

Tom Ford

mangoooo

Mango

zaraaaaaa mini-skirt_alexa- mini-skirt-_arket mini-skirt_nensi zara suknja 5927168614_2_4_3 mini-skirt_mango mini-skirt_Saint-Laurent mini-skirt_david-koma- mini-skirt_khaite mini-skirt_VERSACE mango mini-skirt_Self-Portrait mini-skirt_prada zaraaa mini-skirt_The-Attico mini-skirt_miu mini-skirt_Stories mini-skirt_Tom-Ford mangoooo

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime