Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Poslovna elegancija: Kardigani iz high street ponude

Kada je riječ o poslovnoj odjeći ona ponekad može biti dosadna, ali u zadnje vrijeme jedan od najvećih trendova u svijetu mode su kardigani. Iako je prva pomisao na kardigane možda na one kakve bi nosile naše bake, varate se

Kada je riječ o poslovnoj odjeći ona ponekad može biti dosadna, ali u zadnje vrijeme jedan od najvećih trendova u svijetu mode su kardigani. Iako je prva pomisao na kardigane možda na one kakve bi nosile naše bake, varate se. Kardigani su jedan od komada koji su obilježili aktualne zimske trendove. Idealni su komadi i za prijelazno razdoblje kada temperature divljaju. Možemo ih obuć na majice dugih ili kratkih rukava ili lagane bluze. Ove sezone kardigani nam dolaze s malim twistom. Zaboravite na klasične kardigane jer ove sezone se nose chic kratko rezani kardigani koji su idealni za poslovne kombinacije ili šetnju gradom. 

Kako kombinirati kardigane?

Ako su vam kardigani inspiracija za poslovni look, ali ipak želite biti casual, odlično idu uz običan par traperica. Da vam outfit bude zanimljivi, eksperimentirajte i nemojte se bojati kombinirati ih sa neobičnim modelom traperica i čizmama ili balerinkama. 

Uvijek su odlična kombinacija sa svečanim hlačama ali i sa suknjama. Možete se poigrati i sa sportskom elegancijom pa ih kombinirati na tajice. U high street ponudi puno je različitih modela pa se tako mogu naći i razni uzorci poput leopard printa za one hrabrije koji ne vole igrati na sigurno. 

Pronašli smo najbolje modele kardigana u high street ponudi!

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime