Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Pronašli smo top 10 trendi modela torbi u Zari, H&M-u i drugima!

Sljedećih nekoliko mjeseci vidjet ćemo torbe inspirirane kaubojskim svijetom, pune blještavila, u obliku srca, od trapera ili pune boja. Proljeće sa sobom donosi veliki izbor stilova koji odgovaraju svačijem ukusu

Ako su nas veliki dizajneri nečemu naučili tijekom godina, to je da su torbe jednako važne ili važnije od odjeće. Ikonični komadi koji ostaju u sjećanju, vrlo ih je teško zaboraviti. Sjetite se samo legendarne torbe Lady Dior koju je John Galliano kreirao dok je bio u modnoj kući Dior za princezu Dianu od Walesa, torbu Jackie de Gucci koja je promijenila svoje izvorno ime u Jackie nakon što je tadašnja prva dama Sjedinjenih Država naručila šest različitih modela i nosila ih posvuda ili, možda najpoznatiju, Hermès Birkin koja je rođena zbog susreta Jean-Louisa Dumasa (dizajnera marke u to vrijeme) i glumice Jane Birkin na letu na kojem mu je ona rekla kako je teško pronaći torbu koja zadovoljava njezine potrebe. Sve te torbe su, desetljećima nakon nastanka, i dalje veoma popularne i na neki način imaju kultni status, a i dobar su odabir ako planirate svoj novac uložiti u nešto što ne gubi na vrijednosti. Ipak, nemaju svi želju ulagati u torbe, ali vole biti u trendu. Zato je uvijek bolja opcija odabrati high street trgovine i pronaći za povoljne novce trendi modele torbi. 

U svim godišnjim dobima postoji model torbi koji prevladava nad ostalima kao što su shopper torbe, mini torbe ili one polukružnog oblika. Sljedećih nekoliko mjeseci vidjet ćemo torbe inspirirane kaubojskim svijetom, pune blještavila, u obliku srca, od trapera ili pune boja. Proljeće sa sobom donosi veliki izbor stilova koji odgovaraju svačijem ukusu.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime