Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Sezona slavlja je pred nama: U ovome ćete blistati u nadolazećoj sezoni krizmi i krštenja

Sezona krizmi i krstitki se približava, a s njom i izazov odabira prigodne kombinacije za taj dan. Bilo da ste pozvani kao gošća ili kuma, razumijemo da odabir odjeće za taj poseban dan može biti malo teži jer je za odlazak u crkvu ipak prikladno obući nešto svečanije, pritom pazeći da haljina nije pretvorena i […]

Sezona krizmi i krstitki se približava, a s njom i izazov odabira prigodne kombinacije za taj dan. Bilo da ste pozvani kao gošća ili kuma, razumijemo da odabir odjeće za taj poseban dan može biti malo teži jer je za odlazak u crkvu ipak prikladno obući nešto svečanije, pritom pazeći da haljina nije pretvorena i prekratka. Naravno, haljina nije jedina opcija, u aktualnim kolekcijama, moguće je pronaći elegantne kombinezone i odijela, raznih materijala i dizajna.  Mogućnosti kombiniranja navedenih komada su zaista mnogobrojne. Bijela košulja je izbor s kojim ne možete pogriješiti, a s njom se možete poigrati dodatkom matching torbe i cipela. Nemojte zaboraviti na važnost nakita koji vaš outfit može još više podignuti. 

U nastavku smo izdvojili haljine, kombinezone i odijela, kako biste pronašli idealnu kombinaciju u kojoj ćete zablistati. Ako ste u nadolazećem razdoblju kuma ili gošća na krizmi ili krštenju, a ne znate što odjenuti za tu posebnu prigodu – ovi komadi vam mogu poslužiti kao inspiracija: 

Mango 59,99 EUR

Zara, 39,95 EUR

Mango, sako, 69,99 EUR

Mango, hlače, 49,99 EUR

Mango, sako, 99,99 EUR

Mango, hlače, 69,99 EUR

Zara prsluk, 49,95 EUR

Zara, hlače, 29,95 EUR

Stradivairus, prsluk, 22,99 EUR

Stradivarius, hlače, 22,99 EUR

Zalando, 39,68 EUR

Mango, 69,99 EUR

Zara, 39,95 EUR

Zalando 335 EUR

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime