Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Šumska idila kao pozadina virtualne revije tandema eNVy room

Novu kolekciju namijenjenu recentnoj hladnoj sezoni ekskluzivno će predstaviti jedinstvenim video showom 8. studenog u 20 sati koji ćete moći pratiti putem svih virtualnih kanala

Otkako je, prije više od 15 godina, započeo krojiti svoju modnu priču, dizajnerski dvojac eNVy room uvijek je spremno odgovarao na izazove, sinkronizirajući svoj rad s ozračjem u kojem stvara, no nikad ne odustajući od autentične estetike i želje da modnim pričama, svaki put, očara svoju publiku.eNVy room je posebnu pažnju poklanjao svakom djeliću stvaranja – njihove bajkovite kolekcije razoružavale su ženstvenošću, glamurom i bezvremenskom elegancijom, a revije su oduševljavale inovativnim konceptima i magičnim scenografijama, uvijek odvažno pomičući granice i pružajući neko novo, nezaboravno iskustvo. 

Danas, kada su neke stare navike tek sjenka prošlih vremena, i kada se, u svega nekoliko mjeseci stubokom promijenio gotovo svaki djelić naših života, modni je svijet primoran prilagoditi se novim okolnostima, a eNVy room je i ovoga puta pronašao način da ispriča svoju modnu bajku.

Tako su, po prvi puta u 15 godina stvaranja, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović odlučili upriličiti virtualnu modnu reviju, odmaknuti se od standardnih modnih prezentacija i kolekciju za sezonu jesen/zima 2020/21 prezentirati putem digitalnih kanala. Svoju modnu pistu, u ovim posve neobičnim vremenima, popularni je dvojac preselio u čudesnu šumu zavijenu u magične jesenske nijanse, u potpunom miru prirode, daleko od grada, bez uobičajene gužve i žamora publike. No, iako bez publike u prvim redovima, to ne znači da ona neće moći uživati u još jednoj nezaboravnoj modnoj bajci prepoznatljive, ženstvene estetike i zadivljujuće scenografije. Novu kolekciju namijenjenu recentnoj hladnoj sezoni ekskluzivno će predstaviti jedinstvenim video showom 8. studenog u 20 sati koji ćete moći pratiti putem svih virtualnih kanala: Instagrama, IG TV-a, Facebooka i You Tubea. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime