Nedjelja, 21 srpnja, 2024

U jesen ulazimo na lakim nogama: adidas Originals predstavlja najnoviji model NMD tenisica

Prije sedam godina brend je lansirao svoju prvu liniju tog modela, a najnovije adidas Originals NMD V3 tenisice dizajnirane su za urbane zaljubljenike u retro stil te su savršen suputnik za otkrivanje nepoznatih i izazovnih terena

Još 2015. godine adidas Originals je prvi put lansirao NMD model koristeći elemente iz arhive brenda kako bi stvorio tenisicu koja je je donijela revoluciju na tržište u ono vrijeme. Sad se vraćaju. Modernije, udobnije, redizajnirane.Kultne adidas NMD tenisice obožavaju i rado nose svi ljubitelji dobrog ukusa. Među njima su David Beckham, Justin Bieber, Kendall Jenner i Pharell Wiliams, a ove jeseni nose ih i poznati domaći influenceri Mirta Miler, Pave Elez, Nika Pavičić, Borna Rastović te poznata trap skupina Kukus.

Tenisice od najmodernije tehnologije

adidas Originals NMD tenisice nastale su kao jedinstveni spoj retro dizajna iz 80-ih i 90-ih te inovativne tehnologije koja im pruža futuristički izgled. Prije sedam godina brend je lansirao svoju prvu liniju tog modela, a najnovije adidas Originals NMD V3 tenisice dizajnirane su za urbane zaljubljenike u retro stil te su savršen suputnik za otkrivanje nepoznatih i izazovnih terena. Lansiranjem novog modela adidas u novoj kampanji poziva na kreiranje vlastitog životnog puta. Inspirirane su prirodom pri čemu je posebnu pozornost adidas posvetio redizajniranom izgledu mrežice koja je izrađena od najinovativnijih materijala uz pomoć najmodernije tehnologije. adidas Boost osigurava, pak, mekoću, udobnost i čvrstoću tenisice.

Od 2015. godine adidas provodi globalni projekt Run for the Oceans u suradnji s inicijativom Parley for the Oceans, a zahvaljujući toj suradnji očišćene su velike površine plaža, mora i oceana. Upravo je gornji dio NMD V3 tenisice napravljen od visokoučinkovitog materijala koji sadrži veliki udio reciklirane plastike i poliestera.

Novi adidas NMD V3 model će ove jeseni preplaviti Instagram. Već i jest. Dostupne su u adidas u i Buzz trgovinama u cijeloj Hrvatskoj. Za dodatne informacije o lokacijama gdje se mogu kupiti nove NMD_V3 tenisice, posjetite link.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime