Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Platforma s vintage komadima dizajnerske odjeće u koju smo se zaljubili

OfficiallyWorn.co.uk nova je platforma koja spaja neke od najboljih dizajnerskih komada, provjerava autentičnost i prodaje ih izravno kupcu

Možda vam se sviđa ideja da učinite nešto za planet ili da pronađete kultne vintage komade koji će biti odličan dodatak vašoj garderobi. Na internetu je mnogo platforma s vintage komadima, ali najčešće morate kontaktirati prodavača kako biste se dogovorili oko cijene i slanja paketa.OfficiallyWorn.co.uk nova je platforma koja spaja neke od najboljih dizajnerskih komada, provjerava autentičnost i prodaje ih izravno kupcu.

Provjera autentičnosti i izravno kupcima

OfficiallyWorn su osnovale Bella Buchanan i Lily Fortescue jer su željele promijeniti percepciju koju ljudi imaju prema nošenim i korištenim komadima. Prije otvaranja web trgovine po Londonu su redovito organizirale pop-up događanja i na taj način dolazile do publike i vjernih kupaca. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by worn. (@officially.worn)

Željele su kreirati platformu gdje bi osigurali da za svakoga imaju nešto, tako da uvijek imaju mješavinu suvremenih i luksuznih artikala. Na njihovom webu moguće je pronaći haljine, topove, cipele, kapute i još mnogo toga, od brendova kao što su Jacquemus, Khaite, The Row, Isabel Marant, Zimmerman itd.
Također, imaju bezvremenske Chanel, Hermès, Louis Vuitton, Saint Laurent, Versace torbe, nakit i odjevne predmete. Većina stvari na njihovoj stranici stari su manje od godinu dana i još uvijek su u trendu, ali su cijene niže.
Sve što vam ne odgovara može se i vratiti, samo ih je potrebno kontaktirati u roku od 48 sati od primitka narudžbe, osobito ako stanje artikla nije onakvo kako ste očekivali.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by worn. (@officially.worn)

Rigorozne mjere autentičnosti

Mnogi strahuju od online kupovine vintage stvari jer postoji mogućnost kupovine “lažnjaka”, ali OfficicallyWorn ima rigorozan postupak autentičnosti. Tako u većini slučajeva posjeduju originalni račun, zajedno sa serijskim brojevima i svim drugim kodovima koji se mogu provjeriti s robnom markom. Također surađuju s vanjskim autentifikatorom koji provjerava artikle prije nego što krenu u prodaju. Ako uopće postoji sumnja, neće prihvatiti ili prodati predmet.

wornchanelclassicdoubleflap9_0

Chanel

worn-reformation-kourtney-floral-print-dress-size-us2_0

Reformation

wornaquazzuraboudoirflatmule_0

Aquazzura

jacquemus-viavelez-knotted-crepe-maxi-dress-size-36fr

Jacquemus

worn-meadows-anemone-dress-size-uk8_0

Meadows

worn-chanel-cream-tweed-jacket-size-f34_0

Chanel

worn-khaite-maddy-bustier-ribbed-top_0

Khaite

worn-attico-sequin-mini-dress

Attico

worn-jimmy-choo-darylin-suede-pump

Jimmy Choo

worn-van-der-kooji-broderie-volume-sleeve-lace-dress-size-s

Van der Kooji

worn-isabel-marant-eriala-detachable-sleeves-denim-jacket-in-cream

Isabel Marant

isabel-marant-enora-alpaca-and-wool-sweater

Isabel Marant

guccibrixtonhorsebitloaferssize415

Gucci

isabel-marant-asymmetric-ruffle-mini-dress

Isabel Marant

worn-christopher-esber-loophole-yellow-set

Christopher Esber

alexachungnetherfieldminiskirtsizeuk8

Alexa Chung

wornchanelclassicdoubleflap9_0 worn-reformation-kourtney-floral-print-dress-size-us2_0 wornaquazzuraboudoirflatmule_0 jacquemus-viavelez-knotted-crepe-maxi-dress-size-36fr worn-meadows-anemone-dress-size-uk8_0 worn-chanel-cream-tweed-jacket-size-f34_0 worn-khaite-maddy-bustier-ribbed-top_0 worn-attico-sequin-mini-dress worn-jimmy-choo-darylin-suede-pump worn-van-der-kooji-broderie-volume-sleeve-lace-dress-size-s worn-isabel-marant-eriala-detachable-sleeves-denim-jacket-in-cream isabel-marant-enora-alpaca-and-wool-sweater guccibrixtonhorsebitloaferssize415 isabel-marant-asymmetric-ruffle-mini-dress worn-christopher-esber-loophole-yellow-set alexachungnetherfieldminiskirtsizeuk8

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime