Petak, 22 ožujka, 2024

25 dana dobrih djela na Mixer.hr: Smiksajmo ih zajedno!

Smiksajmo zajedno krug dobrih djela i podarimo jedni drugima veselje - ono što nam ovih dana toliko nedostaje. I dokažimo da duh Božića i zajedništva nikad nije bio jači.

Od sutra stiže najljepše doba godine. Most beautiful time of the year. Lampice, borovi, kuglice, kuhano vino, topli čajevi, slatki zalogaji. I topli ljudski zagrljaji. Baš ono što smo zamislili za prvih 25 dana dobrih djela na Mixer.hr.Možda smo do ove godine to najljepše doba godine uzimali zdravo za gotovo, podrazumijevali ga. Jesmo, uvijek smo mu se veselili, ali nikad nismo pomislili da bi moglo biti drugačije od onoga na što smo navikli. Ponekad smo možda i pretjerivali u željama, slavljima, darovima, trošenju, kuhanju…

Nema Božića bez njega: Imamo recept za najbolji panettone u gradu!

Godina 2020. osvijestila nas je koliko sitnice čine život lijepim. Upravo te gore nabrojane sitnice poput božićnih kolačića i vrućeg kakaa u krugu najmilijih. Ono što sigurno više ne uzimamo zdravo za gotovo. I zato smo odlučili naših prvih #25danaBožićaNaMixeru začiniti sitnicama kojima ćemo jedni drugima uljepšati predbožićno i božićno vrijeme. I pokazati da je bitno ono što se daruje iskreno i od srca. 

25 dana dobrih djela na Mixer.hr

Svaki dan kroz kanale naših društvenih mreža – Facebook stranici Mixer.hr i Instagram profilu Mixer.hr zamolit ćemo vas da učinite jedno dobro djelo, jednu sitnicu kojom ćete nekome u svojoj blizini uljepšati dan. Ali baš ono – sitnicu… Pridržati nekome vrata. Ustati u tramvaju. Reći: ”Nazdravlje”. Pokloniti nekom osmijeh. Ispeći kolačiće i podijeliti sa susjedom koji živi sam. Poslati božićnu čestitku svojim roditeljima ili dragoj prijateljici koja voli tradicionalne običaje – baš kao u neka davna vremena…

Smiksajmo zajedno 25 dana dobrih djela na Mixer.hr

Zauzvrat mi ćemo svaki dan nekome od vas, naših pratiteljica i pratitelja, u suradnji s našim partnerima, darovati nešto od srca. Možda to bude mirisna i ukusna sitnica, a možda vrijedan i pametan dar koji će osobi do koje vam je stalo predstavljati najljepši božićni poklon.
Smiksajmo zajedno krug dobrih djela i podarimo jedni drugima veselje – ono što nam ovih dana toliko nedostaje. I dokažimo da duh Božića i zajedništva nikad nije bio jači.

Pročitajte još...

Povezano

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime