Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

4 horoskopska znaka koja imaju energiju ‘cool tete’

'Cool tete' nisu obične tete, već one koje će vaša djeca zvati kada se vraćaju iz izlaska i treba im prijevoz, one kod koje će ići ako imaju neku tajnu ili tračati vlastite roditelje

Izraz “cool aunt” je, kao što mu i samo ime kaže, izraz koji se koristi za tete, ali ne obične tete. To je izraz za tete koje će vaša djeca zvati kada se vraćaju iz izlaska i treba im prijevoz, one kod koje će ići ako imaju neku tajnu ili tračati vlastite roditelje. S tim “tetama”, koje mogu biti prijateljice roditelja, a ne nužno samo sestre, djeca imaju poseban i dubok odnos. Da skratimo priču, to je izraz koji se obično daje osobama koje su energične, uvijek za zabavu i podržavaju vas u najluđim idejama jer jednom se živi. Takav stav i energija podudara se puno horoskopskih znakova. Ovakve karakteristike imaju znakovi koji su otvoreni i avanturisti, a mi donosimo četiri koja se uvijek odlično snalaze u ovoj ulozi.

Blizanac (22. svibanj- 21. lipanj)

Svi znaju da su blizanci pametni, karakterizira ih razbacanost i zabava. Često su njihovi postupci nepredvidljivi jer im je potrebna promjena, a samim time imaju i puno zanimljivih događaja za prepričavati. Ako su svom društvu ili obitelji imate blizanca sigurno vam zabave ne nedostaje. 

Strijelac (23. studeni- 21. prosinac)

Strijelci su poznati po tome da vole puno pričati pa ukoliko se nađete u nekoj neugodnoj tišini, računajte na to da će strijelac probiti led i započeti razgovor. Također će vas natjerati da izađete iz svoje zone komfora. Uvijek im se možete obratiti ako imate problem, a oni će znati kako postupiti. 

Djevica (23. kolovoz- 22. rujan)

Djevice znaju biti egocentrične i gledati samo na sebe i kako da oni imaju korist od neke situacije. Vrlo su neovisni od drugih što ne znači da nisu dobri prijatelji. Nemaju problem s time da kažu svoje mišljenje čak ako je ono protivno od većine. 

Jeste li među njima? Ova 4 horoskopska znaka su rođeni filozofi

Vodenjak (20. siječanj- 19. veljače)

Vole se izolirati od ostatka kako bi se fokusirali na stvari koje ih zanimaju, na primjer neki hobi. Vodenjak je zračni znak pa ih tako može ponijet trenutak i ako im spomenete da želite nešto napraviti oni će vas potaknuti u tome i biti uz vas. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime