Četvrtak, 21 ožujka, 2024

3 horoskopska znaka koja će najviše osjetiti energiju večerašnjeg Mjeseca

Svi možemo očekivati želju za iskrenom razgovoru o svojim osjećajima, ali za horoskopske znakove na koje najviše utječe srpanjski mladi Mjesec u Raku, istraživanje njihovog unutarnjeg svijeta bit će posebno iskustvo

Kad Mjesec uđe u nježnog Raka 17. srpnja 2023., započeti će razdoblje meke, delikatne energije. Svi možemo očekivati želju za iskrenom razgovoru o svojim osjećajima, ali za horoskopske znakove na koje najviše utječe srpanjski mladi Mjesec u Raku, istraživanje njihovog unutarnjeg svijeta bit će posebno iskustvo. Srpanjski mladi Mjesec je astrološki termin koji se odnosi na fazu Mjeseca kada je on gotovo potpuno nevidljiv iz naše perspektive na Zemlji. Faza mladog mjeseca događa se kada Mjesec prolazi između Zemlje i Sunca, a Sunčeva svjetlost prekriva veći dio Mjesečeve površine koju vidimo. U astrologiji, mladi mjesec ima poseban utjecaj i simboliku. Ova faza Mjeseca smatra se vremenom početka, potencijala i energije koja podržava nove početke i razvoj. Vaš ljetni raspored može biti ispunjen uzbuđenjem i potrebnim opuštanjem, ali s nadolazećim srpanjskim mladim Mjesecom na horizontu, važno je pronaći vremena za još jedan element: vrijeme za sjedinjenje sa svojim emocijama. Kad Mjesec uđe u nježni znak Raka, započet će period meke i delikatne energije. Mladi Mjesec u Raku donosi sa sobom dublje emocionalno iskustvo i osjećajnu introspekciju. Ovaj period će poticati intimne razgovore sa samim sobom i pružiti priliku za dublje razumijevanje vlastitih osjećaja.

Možda ćete osjetiti snažnu želju da budete u blizini svojih najmilijih i izrazite svoju nježnost prema njima. Također biste mogli osjetiti veću osjetljivost i ranjivost, pa će biti važno postupati s nježnošću prema sebi i drugima. Sada je idealno vrijeme za stvaranje sigurnog prostora za izražavanje svojih emocija i otvoren razgovor o njima.

3 znaka koja će posebno osjetiti promjenu 

Mladi Mjesec posebno će utjecati na raspoloženje Ovna. Emocionalna lunacija vam može u nekim trenucima biti previše, ali što se više budete opirali, to će biti dramatičnije. Dajte prostora svojim emocijama i cijenite dom i obitelj koja vam je podrška.

Ovaj mladi Mjesec Vagama donosi snažnu energiju koja može podržati vaš profesionalni napredak, ali istovremeno može dovesti do neočekivanih promjena. Možda ćete se suočiti s prekidima, izazovima ili promjenama u vašem poslu. Važno je da budete otvoreni za nove mogućnosti i prilagodbe koje se mogu pojaviti.

Strijelcima će ovaj period donijeti i malo kolebanja. Potaknuti na istraživanje svojih duboko ukorijenjenih emocija i strahova upustit ćete se u  zahtjevan proces, ali to će vam pomoći u boljem razumijevanju sebe i svojih potreba. Bit će vam važno da iskreno pogledate svoje odnose i procijenite jesu li oni zdravi i ispunjavajući. Također ćete razmotriti svoje financijske planove i promijeniti pristup koji vam može omogućiti stabilnost i napredak.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime