Subota, 23 ožujka, 2024

Instagram mame: Ove Instagram profile ćete željeti pratiti ako ste majka

U internetskoj se sferi tako pojavila sintagma 'Instagram mama'. Radi se o majkama koje su svoj obiteljski život u određenoj mjeri odlučile podijeliti na društvenim mrežama

Pojava društvenih mreža donijela je brojne stvari. Među njima, nalazi se i zanimanje influencera koje postaje sve popularnije. Razvojem društvenih mreža, razvila se i cijela jedna nova struja influencera koji su svoje profile posvetili specifičnim temama. U internetskoj se sferi tako pojavila i sintagma “Instagram mama”. Radi se o majkama koje su svoj obiteljski život u određenoj mjeri odlučile podijeliti na društvenim mrežama. I na našim je prostorima pregršt takvih profila, a mi vam donosimo profile pet majki koje najviše volimo. 

1/ @una.bridged

Una je javnosti poznata po svom radu kao doula – savjetnica je ženama, prije, tijekom i nakon trudnoće. Majka je i dva sina tako da se na njenom profilu često mogu naći dijelovi iz njezinog privatnog života.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Una | Doula & Edukatorica (@una.bridged)

2/ @tanjahrvatin.simicic

Tanja je psihoterapeut u edukaciji. Bavi se prvenstveno odgojem djece i osobnim razvojem. I na njenom se profilu može naći sadržaj vezan uz njen obiteljski život.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Odgoj / Edukacije / Osobni razvoj (@tanjahrvatin.simicic)

 3/ @lena.catt

Lena je fotografkinja, dizajnerica i vlasnica dubrovačkog brenda Craft&Stones. Također, majka je dvogodišnje djevojčice Kiare koja je čest gost njenog profila.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lena Šutić Klaić (@lena.catt)

 4/ @supermama.sonja

Sonja je glavna urednica i suosnivačica portala supermame.hr. Voditeljica je na podcastu “Iskreno o majčinstvu” i majka dva sina. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sonja (@supermama.sonja)

 5/ @cupoftea.living

Ivana je kreativac i majka. Fotografkinja je i izdaje vlastiti magazin. Život u Zagrebu zamijenila je mirnim životom na selu, a profil joj obiluje sadržajem iz obiteljskog života. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ivana | cupoftea.hr (@cupoftea.living)

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime