Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Koji su znakovi najmanje kompatibilni za ljubav?

Veća je vjerojatnost da ćete se sukobiti s onima koji nisu u vašem elementu, a osjetiti ljubav s onima koji jesu

Zastarjela ljubavna veza Romea i Julije izgorjela je gotovo jednako brzo kao što je i počela. Je li to moglo biti zato što je on bio Škorpion, a ona Ovan, iako su u stvarnosti vjerojatno nešto sasvim drugo po horoskopu? Kako astrologija postaje sve važnija u svijetu ljubavi, važno je da znamo kako dešifrirati astrološku kompatibilnost. Mnogo je dezinformacija na internetu kada je riječ o generaliziranju znakova zodijaka pa je važno osigurati da ispravno razumijete kako funkcionira astrološka kompatibilnost prije nego što povjerujete u sve što vidite. Ipak, uvijek vjerujte u ljubav.Koji su znakovi najmanje kompatibilni? 

Astrološka kompatibilnost ovisi o mnogo toga, međutim, općenito smo skloni biti najkompatibilniji sa zvjezdanim znakovima unutar vlastitog elementa bilo vatre, vode, zemlje ili zraka. Sukladno tome, veća je vjerojatnost da ćete se sukobiti s onima koji nisu u vašem elementu, a osjetiti ljubav s onima koji jesu.

VODA: Škorpion, Riba, Rak
VATRA: Ovan, Lav, Strijelac
ZEMLJA: Bik, Djevica, Jarac
ZRAK: Blizanac, Vaga, Vodenjak

Razlog zašto se družite s onima koji su u vašem elementu je taj što su vaši instinkti slični i vjerojatno želite slične stvari od života i svoje veze. Ako ste sličan element onda se razumijete. Ako ste iz različitih elemenata, vjerojatno ćete biti frustrirani.

Vatreni znakovi su skloni biti entuzijastični, spremni na rizik i neovisni. S druge strane, vodeni znakovi su obično oprezni i orijentirani na sigurnost. Prema tome, ovi znakovi nisu toliko kompatibilni. Vatreni znak bio bi kompatibilniji s drugim vatrenim znakom ili zračnim znakom. Zračni znakovi također su avanturistički raspoloženiji. Ipak, ovo je kompatibilnija mješavina za vatru nego sa zemljom ili vodom. Dakle, vatra je uglavnom nekompatibilna sa znakovima vode i zemlje, ali ponekad može funkcionirati sa znakovima zraka. Alternativno, vodeni i zemljani znakovi mogu formirati harmonične zajednice jedni s drugima, ali ni s vatrom ili zrakom.

Postoji li razlika između romantične i seksualne kompatibilnosti sa zvjezdanim znakovima?
Dakako, suprotnosti se privlače! Može postojati seksualna iskra koja nije nužno znak da ste u odnosu koji je materijal za dugoročnu vezu.

U početku bi vas mogao privući vaš suprotni znak zodijaka

Ovan — Vaga

Bik — Škorpion

Blizanci — Strijelac

Rak — Jarac

Lav — Vodenjak

Djevica — Ribe

Iskre frcaju na kad se prvi put upoznate, ali onda se pretvaraju u iritaciju osim ako nemate druge čimbenike u svom horoskopu. Ako imate druge planetarne veze osim seksualne privlačnosti, romansa i prijateljstvo mogu se preklapati i dovesti do značajnog partnerstva. Ali sama seksualna privlačnost nije jamstvo da su vam se zvijezde poklopile i da je to ljubav.

Koji drugi astrološki čimbenici dolaze u obzir da dva znaka budu kompatibilna ili nekompatibilna?

Kada zaključujete o kompatibilnosti veze, važno je pogledati cijelu kartu rođenja, a ne samo znakove zodijaka. Iako su sunčevi znakovi važni, vaš mjesečev znak vlada emocijama. Emocionalna kompatibilnost igra važnu ulogu u bliskim odnosima. Dakle, kompatibilnost Mjesečevog znaka jednako je važna, ako ne i važnija, od vašeg Sunčevog znaka.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime