Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Zapisano u zvijezdama: Kojim horoskopskim znakovima je 2022. sretna, a kojima izazovna godina?

Samo nekoliko dana prije kraja 2021., planet Jupiter je ušao u sanjive Ribe, gdje će ploviti veći dio godine. Ovaj ulazak donosi osjećaj idealizma i sreće svim znakovima zodijaka te razdoblje velikog rasta kada je u pitanju duhovnost, kreativnost, pa čak i romantika

Astrologija u 2020. i 2021. je upala u vrtlog previranja, napetosti i promjena, no čini se da za 2022. godinu planeti imaju više pozitivnih vibracija i nade. Nadolazeća godina puna je uzbudljivih planetarnih tranzita i rijetkih kozmičkih veza koje će donijeti nove prilike i snažna razdoblja rasta za sve znakove zodijaka, a poznavanje vašeg horoskopa za 2022. može vam pomoći da ih maksimalno iskoristite.Započinjemo 2022. s nekim velikim pomacima kozmičke energije koji će oblikovati smjer kretanja planeta iduće godine. Samo nekoliko dana prije kraja 2021., planet Jupiter je ušao u sanjive Ribe, gdje će ploviti veći dio godine. Ovaj ulazak donosi osjećaj idealizma i sreće svim znakovima zodijaka, te razdoblje ogromnog rasta kada je u pitanju duhovnost, kreativnost, pa čak i romantika. Također označava Jupiterov odlazak sa strogog planeta Saturna, s kojim putuje od 2020. – što će nam svima omogućiti da se osjećamo malo slobodnije i fleksibilnije.

Ove godine očekuju nas čak 4 retrogradna Merkura

Još jedan važan pomak događa se u siječnju 2022., kada Sjeverni čvor ulazi u prizemljenog Bika na sljedećih godinu i pol. Sjeverni čvor predstavlja sudbinu i naš kolektivni smjer u životu, pa nas ovaj sudbonosni pomak inspirira da se oslonimo na svoja osjetila kako bismo pronašli zadovoljstvo i došli u dodir sa svojim vrijednostima. Također uvodi novi niz pomrčina, koje će nas naučiti puno o moći, sigurnosti i udobnosti tijekom cijele godine.

50 činjenica o horoskopu koje će vas sigurno iznenaditi i zaintrigirati

Ova godina je relativno teška u retrogradnosti, što znači da je potrebno odvojiti vrijeme za analizu naših života. Imat ćemo četiri retrogradna razdoblja Merkura tijekom 2022. umjesto uobičajena tri. I dok su Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton retrogradni godišnje, i romantični planet Venera i akcijski planet Mars, koji su u retrogradnosti rjeđe, također će se okretati unatrag tijekom 2022. godine. Ovo također jako utječe na naše ljubavne i seksualne živote, stoga očekujte promjene i na tom području.

Sada kada znate opće vibracije godine koja je pred vama, donosimo detalje za svaki horoskopski znak u 2022. 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je važna godina za podizanje razine vaše duhovnosti, unutarnje iscjeljenje i stavljanje naglaska na brigu o sebi. Možda ćete otkriti da isprobavanje nekih alternativnih oblika terapije ili eksperimentiranje s mističnim umjetnostima može dovesti do velikih duhovnih otkrića i produbiti vašu vezu s drugima. Smišljate razne nove ideje, od kojih će sve uskoro početi izlaziti na površinu – ali nemojte žuriti kroz ove faze introspektivnog planiranja! Dopustite 2022. da nahrani vašu dušu.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ova će godina donijeti neke sjajne nove veze u vaš život, poput uzbudljivih novih prijateljstava koja će podržati vaš rast. Važno je da oko sebe imate grupu istomišljenika, jer s ulaskom Sjevernog čvora u vaš znak, osloniti ćete se na svoje samopouzdanje i naučiti vjerovati sebi na potpuno nove načine. Puno je lekcija i promjena koje vas očekuju u karijeri i odnosima, stoga se nemojte bojati osloniti se na svoje prijatelje. Planeti će možda testirati vašu veliku rezervu strpljenja 2022., ali će također donijeti blagoslove koji vas podsjećaju da nikada niste sami.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Postajete ozbiljniji u potrazi za višim interesima i proširivanjem svoje perspektive života.  Ove godine imate super priliku da ove proširene točke gledišta primijenite na svoju karijeru. Ovo je snažno razdoblje za postizanje uspjeha na poslu i podizanje imidža u javnosti, stoga se nemojte bojati slijediti svoje profesionalne ciljeve. Prihvaćajući svoj osjećaj autoriteta, umrežavanje sa svojim kolegama i preuzimanje proračunatih rizika može biti isplativo. Samo si dajte odmor tijekom posljednjih nekoliko mjeseci u godini, kada se Mars retrogradira kroz vaš znak. Iskoristite to razdoblje da se odmorite, napunite i razmislite o svemu što ste poduzeli do tada.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Nakon teške godine, 2022. vas blagoslivlja laganom energijom koja će vas izvući iz vaše ljuske i pomoći vam da prihvatite svoju avanturističku stranu. Vrijeme je da svoj fokus pomaknete prema van šireći svoj sustav uvjerenja i jureći svoje snove, pogotovo ako to znači iskoračiti izvan svoje zone udobnosti. Učenje, putovanja i istraživanje velike su teme za vas u 2022. godini, stoga je pravo vrijeme da razmislite o velikom putovanju ili novom obrazovanju. Ova nova iskustva također će vam dati razne vrste kreativne inspiracije, stoga potražite nove prilike za suradnju ili izražavanje svojih ideja.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ulazite u razdoblje unutarnjeg rasta, stoga očekujte da ćete se transformirati u svakom pogledu. Naučili ste puno o odnosima i onome čemu se želite posvetiti, ali ova godina donijet će mnogo promjena i kada su u pitanju dom i karijera. To jednostavno znači da imate puno prostora za početak manifestiranja života kakav uistinu želite. Vaša duhovna moć je na vrhuncu, stoga dotaknite svoje najdublje želje. Možete ostvariti sve što poželite.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Vaše su veze ove godine blagoslovljene srećom i prilikama za rast, pa ako ste tražili ljubav, oslonite se na ovu čaroliju. Trenutna partnerstva mogla bi se neizmjerno produbiti tijekom 2022., a ako ste slobodni, novi partner bi mogao ući u vaš život. Lijepo je vrijeme da se posvetite stvarima i ljudima koji podržavaju vaš rast. Također ove godine ćete se suočiti s izazovom u komunikaciji, stoga prihvatite svoju promjenjivu prirodu i pronađite nove načine da izrazite svoje ideje.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vrijeme je da se usredotočite. Je li vam vaš partner simpatija ili materijal za brak? Je li ovo prolazno zanimanje ili doživotna strast? Učite biti promišljeniji o svom vremenu i odlučniji u pogledu onoga što vam dugoročno donosi radost. Spremate se za vrlo produktivnu godinu, stoga iskoristite ovaj nalet energije da se organizirate i ostvarite svoje ciljeve. Kako vam bude jasnije što želite, može doći do promjena i u vašim resursima, stoga pripazite na neočekivane prilike za ulaganje koje vam mogu pomoći u financijskom razvoju.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Sve u svemu, ova godina označava ozbiljno razdoblje oslobađanja za vas. Južni čvor ulazi u vaš znak, ispirući sve što više ne služi pravoj svrsi i stvarajući prostor za ulazak stabilnijih odnosa i obaveza. Umjesto da slijedite stare obrasce u 2022., važno je voditi se srcem. Prihvaćanjem stvari zbog kojih se osjećate uzbuđeno zbog života, pronaći ćete put do prilika koje su vam namijenjene. Možda ćete također otkriti da je ovo sretno vrijeme kada je u pitanju romansa, pa bez obzira koliko se promjena dogodi u vašem ljubavnom životu, vjerujte da strasti ili užitka neće nedostajati.

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca)

Trenutno puno odrastate. Učite ozbiljne lekcije o komunikaciji i pronalaženju novog smjera kretanja kroz život, zbog čega ćete se u konačnici osjećati mnogo mirnije. Govoreći o postojanosti, pronalazak “doma iz snova” i provođenje vremena s obitelji moglo bi doći na vrh vašeg popisa prioriteta. Avanturista poput vas možda neće vidjeti vrijednost ulaganja u svoj život kod kuće, ali posjedovanje baze u kojoj se osjeća sigurno, bilo emocionalno ili fizički, ključ je za prihvaćanje vaše slobodoumne prirode.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Počinjete godinu s retrogradnom Venerom u vašem znaku, što vam odmah izvlači neke od težih lekcija o ljubavi. A s Venerinim sjajem nakon povratnog okretanja na vašoj strani, otkrit ćete da ove godine možete prenijeti svoje ideje svijetu na nove važne načine. Samoizražavanje je vrlo važno, pa je možda vrijeme da pokrenete podcast, blog ili stranicu  na kojoj ćete komunicirati s ljudima i dati vašim idejama novi dom. Puno promjena i prilika dolazi i na području prijateljstava i ljubavi, stoga prihvatite svoje nade, želje i strasti.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Prošle godine smo ušli u ono što neki astrolozi nazivaju Dobom Vodenjaka, što je bilo razdoblje ogromnog osobnog rasta u vašem životu. U 2022. imate priliku primijeniti ono što ste naučili. Pomaci u vezi s vašom karijerom su na pomolu, a možda ćete pronaći neki novi smjer kada su u pitanju vaše profesionalne aspiracije. To bi moglo utjecati na vaš privatni život ili vam čak donijeti priliku da se preselite na novo mjesto. Sve u svemu, ove nadogradnje dovode do sreće kada je novac u pitanju. Uz sudbonosne promjene koje se događaju na poslu i mnogo prilika za rast koji pogađaju vaš financijski sektor, vaša je sposobnost manifestiranja veća nego ikad!

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Ova godina prepuna je izdašnih blagoslova za vas. Vaš tradicionalni vladajući planet, Jupiter, krasi vaš znak svojom prisutnošću veći dio 2022., što povećava vašu manifestirajuću moć. Ovo je idealno vrijeme da prigrlite sve što vas čini vama, vašu kreativnost, vašu empatiju, vaše snove i vaš idealizam. Ljudi će lakše vidjeti vaše prave boje i rezonirati s vibracijama vaše duše. Sada možete postići sve što ste zamislili!

Pročitajte još...

Zapisano u zvijezdama: 9 najboljih TikTok profila koji se bave astrologijom

Praćenje astroloških računa na TikToku vrlo je jednostavno, a možete saznati kako će retrogradni Merkura utjecati na vaše odnose, kakav bi vam mogao biti dan, ali i druge dugoročne i kratkoročne prognoze

Kako ‘preživjeti’ sljedeća tri tjedna: Vodič kroz retrogradni Merkur

Merkur vlada komunikacijom, putovanjima, porukama, informacijama i intelektom - što znači da možete očekivati ​​kretanje energije prema natrag tj. kašnjenja, zastoje, probleme i zbrke u svim tim područjima

50 činjenica o horoskopu koje će vas sigurno iznenaditi i zaintrigirati

Čak i ako se smatrate ljubiteljem astrologije, sigurno ne znate sve o njoj. Čini nam se kako bi vas neke od ovih 50 činjenica o horoskopu koje smo pronašli, mogle iznenaditi - kao, primjerice, koji znakovi prevladavaju među predsjednicima, a koji među ubojicama, tko je najrjeđi znak, a koji su skloni nesrećama...

6 zadivljujućih zvjezdanih događaja koje možete dodati u kalendar

Evo nekoliko astronomskih događaja koje ne smijete propustiti, a koji se događaju u razdoblju od listopada do prosinca 2021. godine

Povezano

Kako je Gwyneth Paltrow postala nova TikTok zvijezda?

Glumicu i wellness influencericu tuži muškarac koji tvrdi da se zaletjela u njega s leđa dok je neoprezno skijala 2016. godine. Ono što je zanimljivo je da suđenje javno i veoma brzo je postalo viralno na TikToku

Kako napraviti top sadržaj za društvene mreže na kojem će vam svi zavidjeti?

Nama je za oko zapela jedna super kreativna ideja, a riječ je o unikatnim portretima koji se rade uz svjetlost svijeće ili bilo koji drugi izvor svijetla, zvuči fora?

IN MEMORIAM: Žare Batinović: Najzaposleniji spotovski redatelj na hrvatskoj glazbenoj sceni

Gotovo da nije bilo glazbenog imena iz Splita, a potom i šire kojima Žare nije odradio barem jednu ekranizaciju singlova u formi video spota

No Bra Day: Je li napokon vrijeme da grudnjaku zauvijek kažemo – ne?

Bilo da ste zagovornica nošenja grudnjaka ili ne, važno je da znate da su obje odluke osobni izbor i ne čine vas manje ili više ženstvenom i samostalnom. No, preventivni godišnji pregled grudi svima je obavezan

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime