Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Pronašli smo savršeno mjesto za vaše sudbonosno ‘da’

Majestic Park nije samo rezultat trenutačne inspiracije. Gotovo sedam godina trajala je njihova potraga za savršenom lokacijom koja bi zadovoljila visoke standarde mladenaca

Otvorenje Majestic Parka, najavljenog kao revolucionaran wedding resort, predstavlja potpuno novi pristup organizaciji vjenčanja s ciljem podizanja standarda i postavljanja novih trendova u industriji. Ova izuzetna lokacija, smještena u prekrasnoj zelenoj oazi izvan gradske vreve, nudi pravu bajkovitu atmosferu, gdje se čini da će se čarolija tek dogoditi. Tena Majetić, kreativna snaga iza ovog ambicioznog projekta, otkriva detalje o pripremama za prva slavlja u Majestic Parku te što mladenci mogu očekivati ovog proljeća.Izazov je opravdati povjerenje obiteljskog nasljeđa

Kroz bogato iskustvo kao izvršna direktorica cateringa u tvrtki Majetić te kao vlasnica restorana Eateria, Tena Majetić oduvijek je sanjala o organiziranju vjenčanja s vlastitim pečatom. Naglašava da je rad u obiteljskom poslu bio ključan za ostvarenje njezinih snova. Nakon 11 godina rada u gastro industriji, smatra da je došlo vrijeme za korak naprijed. Vjeruje da će kroz projekt Majestic uspjeti prenijeti mladencima svoju potpunu viziju slavljenja ljubavi.

‘Zahvaljujući dosadašnjem iskustvu u wedding industriji, stekla sam duboko razumijevanje onoga što je bitno klijentima kako bi njihov dan bio ne samo poseban, već doslovno – dan iz snova. Mnogo je faktora koji su otežavali pretvaranje te ideje u stvarnost ranije, ali vjerujem kako se velike stvari isplati čekati. Pred nama je još mnogo posla, ali svaki korak prema ostvarenju našeg cilja stvara nešto veliko, nešto što Zagreb zaista treba i što nedostaje u ponudi regije. Sada, više nego ikad prije, osjećam se spremnom na ovaj izazov i neizmjerno sam uzbuđena zbog svega što nas čeka”, izjavila je Tena Majetić.

Bezvremenski stil uz kombinaciju elegancije i minimalizma

Majestic Park nije samo rezultat trenutačne inspiracije. Gotovo sedam godina trajala je njihova potraga za savršenom lokacijom koja bi zadovoljila visoke standarde mladenaca. Ovaj park, smješten izvan gradske vreve, proteže se na preko 18.000 m2 zelenila, pružajući idealan ambijent za različite stilove vjenčanja – od velikih šatora s kapacitetom za 350 uzvanika do intimnih ceremonija na otvorenom.

S obzirom na sve veću popularnost dnevnih vjenčanja, prostor je prilagođen različitim formatima i vremenskim uvjetima. Umjesto da nameću određeni stil, stvorili su prostor koji pruža mogućnost dodavanja različitih tema i elemenata prema željama mladenaca. Naglasak je stavljen na kreiranje prostora koji odiše elegancijom i minimalizmom, pružajući mladencima neograničene mogućnosti transformacije i personalizacije.

‘Svadbena ceremonija za mene je posebna priča, jedinstvena i neponovljiva. U svako novo vjenčanje trudim se unijeti dašak svježine, ali istovremeno i zadržati onaj izvorni duh mladenaca koji čini svaku svadbu posebnom. Taj osjećaj povjerenja i zahvalnosti što mogu biti dio tako važnog trenutka u životima ljudi – meni predstavlja svemir. To je ono što me pokreće, što me čini sretnom, i što mi svakodnevno potvrđuje da činim nešto dobro. No, ovo sve nisam postigla sama. Ključna karika je moj tim. S njima dijelim svoju viziju, pretvaram ideje u stvarnost i stvaram velike stvari. Bez njih, ništa od ovoga danas ne bi bilo moguće.’

Visoki standardi u gastronomskoj ponudi

Imajući na umu važnost zadovoljstva hranom za uspjeh svakog događanja, tim Majestic-a uvijek stavlja kvalitetu hrane u središte pažnje. Gosti će imati priliku uživati u raznolikoj gastronomskoj ponudi koja obuhvaća nekoliko različitih načina posluživanja hrane. Jedan od omiljenih pristupa je show cooking, gdje se jela pripremaju pred samim gostima, pružajući im posebno iskustvo. Također će biti dostupna teller varijanta, inspirirana restoranskim konceptom, gdje svaki gost dobiva personalizirani tanjur s jelima po vlastitom izboru, čime se stvara doživljaj visoke kulinarske kulture. Naravno, neće izostati ni klasičan način posluživanja hrane, uključujući tradicionalnu domaću kuhinju.

‘Hrana će biti svježe pripremljena na samoj lokaciji, neposredno prije serviranja, jer nam je važno da svaki detalj bude savršen. Mladenci mogu očekivati potpuno personalizirani pristup koji smo i dosada pružali našim klijentima. Iznimno se veselim toplijem vremenu kada započinjemo sa sadnjom vlastitog vrta, uređenjem okoliša i stvaranju naše oaze mira koju jedva čekamo podijeliti sa svijetom.’

Majestic Park temelji svoje postojanje na vlastitoj proizvodnji i samoodrživosti, što su im ključne vrijednosti. Integracija s poljoprivrednim gospodarstvom predstavlja autentičnost parka i glavnu prednost koja ih izdvaja od ostalih formata na tržištu regije. Ta integracija bila je ključna za daljnji razvoj i dugoročni uspjeh njihova poslovanja, te su bili spremni uložiti u tu viziju. Vjeruju da će im to omogućiti osiguranje kvalitetnih resursa za poslovanje, smanjenje ovisnosti o vanjskim izvorima te pružanje autentičnog i održivog iskustva svojim gostima.

Fotografije: Sanja Jagatić, Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime