Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Rihanna i ASAP Rocky su objavili prve fotografije drugog djeteta

Nakon mnogo nagađanja je li Rihanna rodila curicu ili dečka, Rihanna i ASAP Rocky pozirali su sa svojom djecom pred objektivom

Rihanna i ASAP Rocky jedni su od najpoznatijih celebrity parova, a njihova ljubav traje već godinama. Nakon što je otkrila da je trudna po prvi puta, Rihanna je rodila svog prvog sina neobičnog imena, RZA. Tijekom svoje trudnoće osvajala nas je svojim trudničkim stilom. Pjevačica je nakon duge glazbene karijere po prvi puta nastupila na Superbowlu gdje je iznenadila cijeli svijet. Pojavila se na pozornici u crvenom kombinezonu te se nije previše kretala tijekom nastupa, a u uskom crvenom kombinezonu nadzirao se trudnički trbuščić. 

Objavili su niz obiteljskih fotografija

Nakon mnogo nagađanja je li Rihanna rodila i nosi li blizance ili možda curicu ili dečka, Rihanna i ASAP Rocky pozirali su sa svojom djecom pred objektivom. Rihanna je nedavno rodila njihovog drugog sina kojeg su nazvali Riot Rose. Riot Rose rodio se početkom svibnja. 

Na fotografijama su prikazani ASAP Rocky kako drži sina RZU na ramenima dok Rihanna u rukama drži novorođenog Riota Rosea

Brojne obožavatelje je iznenadila vijest da par čeka drugo dijete jer objava o drugoj trudnoći došla je svega nekoliko mjeseci nakon što je u medije izašla vijest da su dobili prvog sina. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime