Utorak, 26 ožujka, 2024

Rihanna je objavila veoma modnu najavu za poluvrijeme Super Bowla

U traileru pjevačica nosi zelenu bundu brenda AREA za jesen/ zima 2022. Stavila je upečatljivi komad preko crnog kombinezona s halterima i dodala je nekoliko slojeva debelih srebrnih ogrlica, ogromne naušnice Jennifer Fisher i šiljaste crne salonke

Rihanna se na bezobrazan način pozabavila svojom šestogodišnjom glazbenom pauzom u novoj reklami za svoj nadolazeći nastup u poluvremenu Super Bowla. Teaser od 30 sekundi, prikazuje Rihannu kako se šepuri u praznom setu sa svjetlom reflektora obasjanim na nju. Glasovi koji odražavaju Rihanninu stanku od glazbe odjekuju u pozadini: “Čovječe, Rihanna, čekali smo te;” “RiRi, gdje si bila;” “Obožavatelji su upravo predvidjeli kraj Rihanne.”Glasovi postaju smrtonosna tišina kad se svjetla reflektora napokon fokusiraju na pjevačicu, koja prinosi prst usnama kao da želi reći, shhh. Zatim se začuje refren njezinog singla iz 2016., “Needed Me”, dok ona počinje plesati. U traileru pjevačica nosi zelenu bundu brenda AREA za jesen/ zima 2022. Stavila je upečatljivi komad preko crnog kombinezona s halterima i dodala je nekoliko slojeva debelih srebrnih ogrlica, ogromne naušnice Jennifer Fisher i šiljaste crne salonke.

Super Bowl je posebna stvar

Rihanna je službeno prekinula svoju glazbenu stanku izbacivanjem “Lift Me Up”, moćne balade koja se pojavljuje u “Black Panther: Wakanda Forever”, prošlog listopada. Prije toga, Rihanna nije objavila novu glazbu od svog albuma “Anti” 2016. koji je nominiran za Grammyja.

Tijekom intervjua za Associated Press u studenom 2022., mogulica je priznala da još uvijek mora “prionuti na posao” na svom devetom albumu, iako je trenutačno njezin primarni fokus priprema za Super Bowl. “Super Bowl je jedna stvar. Nova glazba je druga stvar. Čujete li to, fanovi?” rekla je.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime