Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Odlične vijesti: Rihanna će nastupiti na Super Bowlu 2023.!

Super Bowl LVII bit će Rihannin prvi nastup uživo nakon duže pauze. Deveterostruka dobitnica Grammyja izaći će na pozornicu tijekom 15-minutnog poluvremena utakmice američkog nogometa koja će se igrati na stadionu State Farm u Glendaleu

Rihanna će nastupiti na Super Bowl Halftime Show 12. veljače 2023. Nacionalna nogometna liga (NFL), organizator Roc Nation, sponzor poluvremena Apple Music i sama Rihanna potvrdili su događaj pop superzvijezde na Super Bowlu.U objavi na društvenim mrežama u nedjelju poslijepodne, NFL je podijelio fotografiju Rihannine ruke koja drži službenu ligašku nogometnu loptu s natpisom “Idemo”, čime je okončana drama o tome tko će nastupiti nakon što su prošli tjedan kružile glasine da je Taylor Swift odbila ponudu za nastup.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Posljednji Rihannin nastup uživo bio je 2018. godine

Super Bowl LVII bit će Rihannin prvi nastup uživo nakon duže pauze. Deveterostruka dobitnica Grammyja izaći će na pozornicu tijekom 15-minutnog poluvremena utakmice američkog nogometa koja će se igrati na stadionu State Farm u Glendaleu, Arizona. Rihannin posljednji nastup uživo na pozornici bio je na dodjeli nagrada Grammy 2018., gdje je izvela pjesmu “Wild Thoughts” s DJ Khaledom.

Prošlog je tjedna NFL najavio višegodišnje partnerstvo s Apple Musicom za poluvremena, a Rihannino će ovo biti prvi nastup na Super Bowlu. “Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Rihanni na pozornicu Apple Music Super Bowl Halftime Showa”, rekao je Seth Dudowsky, šef glazbe NFL-a, u izjavi. “Rihanna je umjetnica koja se dogodi jednom u generaciji, a tijekom cijele svoje karijere je kulturna sila.”

Ova odluka predstavlja promjenu u odnosu na 2019., kada je Rihanna rekla da je odbila ponudu za nastup na Super Bowlu kako bi pokazala solidarnost s Colinom Kaepernickom.

Naslovna fotografija: badgalriri 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime