Utorak, 26 ožujka, 2024

Tko je Apple Martin, nova trendi djevojka o kojoj bruji internet?

Malo je sadržaja o njoj na internetu, čak joj je i Instagram profil privatan, a mislimo da nije slučajno što je svoj prvi modni debi imala s 18 godina

Chanelova revija Haute Couture proljeće/ljeto 2023. bila je ispunjena slavnim osobama s A liste koje dobro poznajemo, ali u gomili je bilo jedno novo lice koje se dugo očekivalo. Apple Martin, 18-godišnja kći Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina, zaludila je internet kada se prošlog tjedna pojavila na reviji u Parizu. Donosimo sve o mladoj zvijezdi za koju je pokojni Karl Lagerfeld predvidio da će biti buduća Chanelova djevojka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by REVISTA OK! VENEZUELA (@okvenezuela)Appelini roditelji su do sada su uspjeli prikrivati njezin identitet. Kao mlada djevojka, Appel je posjećivala koncerte i bejzbol utakmice sa svojim roditeljima i bratom Mosesom. Završila je Crossroads School u Los Angelesu, 2022. godine zajedno s nizom drugih “nepo” beba, uključujući kćer Elona Muska. Malo je sadržaja o njoj na internetu, čak joj je i Instagram profil privatan, a mislimo da nije slučajno što je svoj prvi modni debi imala s 18 godina.

Dijete je iz poznate obitelji

Dok je Apple sjedila u prvom redu uz pjevačicu Angèle i glumice Sadie Sink i Lucy Boynton, nosila je kockastu haljinu i pripadajući Chanelov sako. Odjevnu kombinaciju uparila je s klasičnim, crnim mokasinkama i torbicom preko ramena kako bi sve povezala. Njezina svijetla, plava kosa bila je suptilno isfenirana. Martin je oduvijek bila zapanjujuća kopija svoje majke, ali sada joj sliči više nego ikad.

Ne samo da je njezina majka poznata glumica i poslovna žena, već je to i njezina baka Blythe Danner. Možda je poznajete iz filmova kao što su “The Lucky One” i “Sisterhood of the Traveling Pants 2”. Zbog duge loze uspješnih žena u njihovoj obitelji, sigurni smo da će Apple slijediti njihov primjer, bilo da se radi o glumačkom svijetu ili bilo kojoj drugoj industriji. Možda će krenuti u glazbeni svijet poput svog oca Chrisa, pjevača Coldplaya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Naslovna fotografija: gwynethpaltrow

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime