Četvrtak, 21 ožujka, 2024

20 fitness profila na Instagramu koji će vas motivirati da pomaknete svoje granice!

U siječnju kojeg obilježavamo kao #mjesecdobrihodluka upotrijebite svoj Instagram profil kako bi pronašli inspiraciju za vježbanje. A zapratiti žene koje motiviraju na zdraviji i aktivniji način života, bez obzira jeste li početnica, možda čak i trudni, ili tražite 'profi' trening...

Ove fitness influenserice besplatno objavljuju svoje rutine vježbanja, sugeriraju zdravu prehranu i motiviraju vas da ne odustanete od svojih ciljeva. Zanimljivo je i kako su neke od njih nastavile s vježbanjem tijekom trudnoće, pa ako ste trudni – to nije izlika za nevježbanje.Ovog siječnja za treniranje samo morate imati profil na Instagramu!

1. Stephanie Buttermore (@stephanie_buttermore)

Stephanie Buttermore je privukla pažnju javnosti kad je odlučila izliječiti ‘kroničnu glad’ i popraviti svoj odnos s hranom. Odluka da jede dok ne bude sita i tako i dobije koji kilogram učinilo ju je zanimljivom širokim masama. Do danas je ostala jedan od najboljih primjera za sve koji se bore s prihvaćanjem svog tijela.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Stephanie Buttermore, Ph.D. (@stephanie_buttermore)

2. Melissa Alcantara (@fitgurlmel)

Melissa Alcantara nije samo trenerica Kim Kardashian West, već je i sportašica koja neprestano nadahnjuje i motivira žene da izađu iz svoje komfort zone i pomiču granice. Kako to čini? Saznajte u njezinim Instagram postovima.
 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Melissa Alcantara (@fitgurlmel)

3. Hanna Oberg (@hannaoeberg)

Hanna Oberg dokaz je kako ne treba odustati od vježbanja čak i kad ste trudni. Ova fitness influenserica nije prestala s treninzima otkako je objavila da je u drugom stanju. Na Instagramu pokazuje vježbe koje možete raditi bez obzira na stanje u kojem se nalazite.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HANNA ÖBERG 🇸🇪 GYM & FITNESS (@hannaoeberg)

4. Sohee Lee (@soheefit)

Sohee Lee osobna je trenerica koja živi i radi u Kaliforniji. Njezin je fokus balansirana prehrana i promjena načina života koji rezutiraju dugoročnim uspjehom. Osim toga, Sohee objavljuje i urnebesne fit-meme. Njezine metode i objave na Instagramu koje počinju na vježbama snage, čine postavljene ciljeve manje zastrašujućim.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sohee Lee, MS, CSCS*D, CISSN (@soheefit)

5. Jen Esquer (@docjenfit)

Fitness nije samo dizanje teških utega i istrčavanje kilometara. Esquer, poznata i pod imenom DocJenFit, zna koliko je važna mobilnost i fleksibilnost. Njezine objave na IG prvi su korak prema tome da se krećete i osjećate bolje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dr. Jen Esquer, PT, DPT (@docjenfit)

6. Krissy Cela (@krissycela)

Krissy Cela trening snage pretvara u pristupačan i zabavan, kako početnicima tako i profesionalcima. Na svom profilu nudi veliki broj besplatnih ideja za vježbanje, a možete se i pretplatiti se na njezinu aplikaciju Tone & Sculpt koja nudi jedan od najboljih fitness programa –  uz planiranje obroka.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by KRISSY CELA (@krissycela)

7. Katie Sonier (@katiesonierfitness)

Ako je za vas trening gluteusa najvažnija stvar, pratite Katie Sonier. Trenerica koja radi u Miamiju stručnjakinja je za potiske kukova i dizanje utega usredotočenih na gluteus. Ova bivša gimnastičarka objavljuje i rutine za opuštanje mišića, rastezanje i zagrijavanje koje nas podsjećaju koliko smo zapravo nefleksibilni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Katie Sonier, CPT (@katiesonierfitness)

8. Natacha Oceane (@natacha.oceane)

Natacha Oceane zdravlju, kondiciji i prehrani pristupa poput znanstvenice. Na svom Instagramu objavljuje isječke svojih pliometrijskih treninga koji obuhvaćaju različite vertikalne i horizontalne skokove i poskoke te treninge zasnovane na snazi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Natacha Oceane (@natacha.oceane)

9. Brittne Jackson (@brittnejackson)

Kraljica vježbi koje možete raditi kod kuće, sportašica i influenserica Brittne Jackson na svom IG profilu objavljuju ubojite treninge koje možete odraditi kako kod kuće tako i u teretani, a koji će vam pružiti neprekidnu motivaciju i svježe ideje za kondiciju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by “Queen of Home Workouts” 🇹🇹🇺🇸 (@brittnejackson)

10. Lauren Simpson (@laurensimpson)

Lauren Simpson bivša je natjecateljica i svjetska prvakinja u kategoriji fitness bikinija, ali i stručnjakinja za izgradnju mišića i sagorijevanje masti. Volimo njezin uravnotežen i zdrav pristup kondiciji i prehrani, a ne boji se razgovarati o gubitku masnoće na zdrav način.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lauren Simpson (@laurensimpson)

11. Hannah Bronfman (@hannahbronfman)

Uz ljubav prema fitnesu, wellnessu i zdravlju, Hannah radi i kao influencerica. Slijedite je putem njezinog #HBFit hashtaga za treninge i zdrave recepte.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hannah Fallis Bronfman (@hannahbronfman)

12. Tone It Up by Karena i Katrina (@toneitup)

Od jednostavnih ideja za obroke do besplatnih rutina vježbanja na YouTubeu, ove najbolje prijateljice pokrenule su fitness carstvo koje se pretvorilo u digitalnu zajednicu. Zajednica “Tone It Up” obuhvaća skupinu žena koje međusobno dijele svoje ciljeve i jedne su drugima motivacija kad su zdravlje i kondicija u pitanju. I sve to kroz zajedničke recepte, treninge…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tone It Up (@toneitup)

13. Kayla Itsines (@kayla_istines)

Kada vidite trbušne mišiće ove djevojke odmah ćete započeti sa zdravom prehranom i vježbanjem. Na svu sreću dostupna je aplikacija s njezinim vježbama, a na fotografijama prije i poslije koje dijeli na profilu možete vidjeti rezultate zadovoljnih klijentica.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines)

14. Kaisa Keranen (@kaisafit)

Od videozapisa iz teretane do treninga s utezima i treninga kod kuće, Kaisin instagram profil savršen je fitness vodič za početnike kojima je potrebna složena rutina i trening.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kaisa Keranen (@kaisafit)

15. Emily Skye (@emilyskyefit)

Utemeljiteljica F.I.T. Program (Fitness Inspiration Transformation) Emily Skyein na svom profilu objavljuje veliki broj videozapisa o načinima na koje se može koristiti oprema za vježbanje. Za sve one žene koje žele vježbati u trudnoći, ali ne znaju što i kako, ova mama ima i vježbe prilagođene trudnicama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ᗴᗰIᒪY ᔕKYᗴ | 𝘍𝘪𝘵𝗇𝖾𝗌𝗌 + 𝖧𝖾𝖺𝗅𝗍𝗁 (@emilyskyefit)

16. Base body babes (@basebodybabes)

Australski dvojac koji će vas potaknuti da svaki dan odrađujete trening, a teretane (jednom kad se otvore) će vam postati najdraže mjesto na svijetu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by BASE BODY BABES (@basebodybabes)

17. Anna Victoria (@annavictoria)

Kreatorica “The Fit Body Guides” Anna Victoria redovito objavljuje fotografije zdrave hrane, motivacijske citate, ali i fotografije žena (nazvanima #fbggirls) prije i poslije sudjelovanja u njezinom 12-tjednom vodiču za treninge.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria)

18. Tracy Anderson (@tracyandersonmethod)

Žena koja stoji iza rutine vježbanja Gwyneth Paltrow (plus niza modela s A-liste) na svom feedu daje najbolje savjete i trikove za fitnes. Vrijedno praćenja i vježbanja!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tracy Anderson (@tracyandersonmethod)

19. Jeanette Jenkins (@msjeanettejenkins)

Holivudska trenerica i nutricionistica poznata je po toniranim trbušnjacima i bikini Bootcampu, a videozapise vježbanja dijeli skoro svakodnevno na profilu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jeanette Jenkins (@msjeanettejenkins)

20. Tanya Poppett (@tanyapoppett)

Trenerica iz Sydneya ne drži se samo jedne vrste treninga. Ona boksa, trči, vozi bicikl, čak radi i ‘air’ jogu. Poppett je također um (i mišići) koji stoji iza “Train With Tanya”, besplatne fitnes aplikacije koja se fokusira na HIIT vježbe.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tanya Poppett (@tanyapoppett)

Fotografije: Instagram, Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime