Subota, 27 travnja, 2024

U 2024. planirate reći sudbonosno da? Ovo su najveći trendovi u svijetu vjenčanja

Ako ste i vi jedna od osoba koja planira reći sudbonosno da u novoj godini koja je pred nama, zapamtite da je to vaše vjenčanje, sve prilagodite sami sebi i svojim željama. Ako volite jednostavne stvari, ostanite jednostavni, ipak je to vaš 'najvažniji' dan u životu

 Zbog popularnosti društvenih mreža i “pretjerivanja” oko gotovo svega, organiziranje vjenčanja može se čini mnogo napornijim, kao i zadovoljavanje neke forme.   Ako ste i vi jedna od osoba koja planira reći sudbonosno da u novoj godini koja je pred nama, zapamtite da je to vaše vjenčanje, sve prilagodite sami sebi i svojim željama. Ako volite jednostavne stvari, ostanite jednostavni, ipak je to vaš “najvažniji” dan u životu. U nastavku donosimo trendove za vjenčanja, kao i ono što bi bilo dobro izbjegavati.

Što je u trendu?

Tematske zabave

Zašto ne biste unijeli malo šale i zabave u vjenčanje. Ako ne želite svoje vjenčanje pretvoriti u tematsku zabavu, uvijek to možete napraviti za večeru prije ili za dan poslije. To može biti bilo što, od zabava inspiriranih 80-ima, vašom omiljenom serijom ili gradom. Zašto ne biste imali vjenčanje iz snova u New Yoruku ili Monte Carlu sa svim svojim prijateljima? 🙂

Srebrni detalji

Srebrni detalji su, kao i u modi, polako zamijenili zlatne. Srebro ima sposobnost da svakom modernom prostoru doda neki šarm “starog” svijeta.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli V A N W Y C K (@vanwyckvanwyck)

 

Black tie događanje

Određivanje stila uzvanika na vjenčanju je u trendu. S dolaskom panedmije, veliki broj ljudi jedva čeka iz ormara izvaditi svečanu odjeću i odijela. Na pozivnicu možete napisati dress code i tako potaknuti svih da se pridržavaju pravila odjievanja koje želite na svom vjenčanju. Nakon toliko vremena na kauču, gosti su uzbuđeni što će se ponovno dotjerati.

Velika vjenčanja

Koliko god nam se sviđala intimnost vjenčanja 2020., parovi su spremni za povećavanje broja gostiju. Možda zatvaranje i socijalno distanciranje imaju nekkave veze s ovim, ali velika vjenčanja ponovno su in. Pozovite sve daljne rođake i prijatelje i pripremite se na zabavu iz snova.  

Virtualno save the date

Virtualni save the date su spas za svih. Postali su popularni tijekom pandemije, a super su način za uštedu novca na tiskanje pozivnica, slanja pošte. Također su odličan način za stvaranje lakše komunikacije između pošiljatelja i primatelja. Na taj način je lakše promijeniti nešto ukoliko je potrebno. Odgovori većinom sada stižu odmah ili kroz nekoliko dana.

Šatori na otvorenom

Ovo je jedan od najpopularnijih trendova koji možemo vijdti već nekoliko godina. Šatori na otvorenom (bez zidova!) su nekako logičan izbor, ako pogledamo kako smo poslijendjih godina živjeli zatvoreni u domu. Također, gužva u zatvorenom prostoru još uvijek mnogima nije ugodna, a šator, iako je zatvoren, ipak ostavlja osjećaj prozračnosti i otvorenosti.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 42 North (@42_north)

Viseće cvijeće

Ako želite dodatan wow efekt, viseće cvijeće je definitvno uređenje koje će svih ostaviti bez daha. Uz cvijeće koje visi sa stropa, popularne su i velike cvjetne instalacije obješene iznad stolova ili one koje se protežu od poda do stropa cijelom dužinom stola.

Vjenčanje koje traje nekoliko dana

Još jedan dokaz da su ljudima nedostajale zabave je i to što su dulja vječanja sve popularnija. Tako zabava ne traje jedan dan, već tri. Sve kreće s velikom zabavom dobrodošlice, večere za probu i nečeg aktivnog za raditi tijekom dana, bilo da se radi o razgledavanju grada ili šetnji. Ovo je za sve one koji imaju veći budžet ili manji broj ljudi.

Što nije u trendu?

Obroci u opuštenom stilu

Zbogom domaćoj hrani u velikim količinama. Sada je trend zamijeniti ležernu večeru i tešku hranu za formalnost, rituale i eleganciju…i puno mjesta na stolu za cvijeće. Dobro osmišljeniji meniji koji odgovaraju potrebama svih i hrana koja je servirana na elegantan način. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Stef Cove – Event Producer (@stefcoveco)

 

Zdravice tijekom večeri

Nazdravljanje se događa večer prije ili traje jako kratko tijekom ceremonije. Bit je u zabavi i plesu do zore. Dugi govori su u prošlosti, iako lijepa riječ nikada ne škodi, ipak ne treba zdravicu pretvarati u duge monologe.  

Plesni podiji s monogramom

Uvijek ćemo voljeti monogram, ali monogram na plesnom podiju možemo ostaviti s trendovima 2010-ih. Ako je brendiranje plesnog podija za vas, razmislite o dodavanju umjetničkog dodira i grafikama kako biste stvorili uzorak ili boju koja predstavlja vaš cjelokupni stil vjenčanja i osobnost.

Pretjerana količina svega

Budući da svi pokušavamo biti održiviji, ne pretjerivanje s hranom, darovima za uzvanike i cijelokupnim uređenjem je sada u velikom trendu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime