Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Uskoro se udajete? Ovo su najmaštovitije zahvalnice za vjenčanja!

Ovo su novi trendovi u zahvalnicama za vjenčanje koji će vas osvojiti na prvu, iako su ušećereni bademi i polaroid fotografije vječiti klasik

Kako stiže proljeće tako se bliži i boom vjenčanja. Vjenčanje je jedan od važnijih događaja u životu svakog para. Kada organizirate vjenčanje morate razmišljati unaprijed, rezervacija prostora, cvjetni aranžmani, odabir glazbe, fotografa, vjenčanica, odijela…To je popis koji padne parovima odmah na pamet, ali tu su i zahvalnice, posljednja stavka s vaše liste, koja je izrazito važna: prekrasan je običaj osmisliti način na koji ćete zahvaliti svima onima koji su s vama proslavili ovaj dan i vašu ljubav. Bez obzira na to je li vaše vjenčanje intimna zabava s najbližim prijateljima ili veliko vjenčanje, lijepo je zahvaliti svima na strpljenju, doprinosu i ljubavi.

Divni maleni domaći kreativci

Darovi za goste su posebna zahvala vašim gostima. Već odavno je završio trend klasičnih foto zahvalnica isvi smo u potrazi za maštovitim zahvalnicama. Zahvalnice su detalj po kojem će gosti često pamtiti vaše vjenčanje jer će to biti uspomena koja će ih podsjećati na dan kada su proslavili vašu ljubav. 

Naš savjet je da prigrlite trend malenih domaćih kreativaca koji izrađuju prekrasne stvari svojim rukama. Možda je to malo skuplja opcija, ali je definitivno posebna. Mi imamo zaista talentirane pojedince, pronađite ono što vam se sviđa i zatražite od njih ponudu za zahvalnice za vječanja. Pogotovo ako imate intimno vjenčanje, tada je to sigurno najbolja opcija. Ako se odlučite za domaće kreativce i ručno rađene darove, definitivno ćete imati posebnu zahvalnicu, a i podržat ćete umjetničku scenu i domaću proizvodnju. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Andrea Anić Dokmanović (@biljkamadozdravlja)

Ovo su novi trendovi u zahvalnicama za vjenčanje koji će vas osvojiti na prvu, iako su ušećereni bademi i polaroid fotografije vječiti klasik:

Mini biljke

Sukulenti i mini terariji oduševljavaju goste na vjenčanjima i savršeni su simbolički zeleni darovi. Ove biljke su sposobne sačuvati zalihe vode i na taj način preživjeti sušna razdoblja, baš kao što je i dvoje ljudi obećalo da će se truditi premostiti sve životne probleme dokle god se iskreno vole. Ovo je prekrasan dar, omoti se često izrađuju ručno u grafičkom studiju te je dizajn moguće izraditi prema želji parova. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Terariji i biljke 🌿✨ (@biljke.plants)


 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli HIA Weddings (@hiaweddings)

Sjemenke za cvijeće

Ovo je nesvakidašnji dar i ekološki prihvatljiva ideja, posebice za parove koji imaju ograničen budžet. Ovo je jednostavan način za zahvaliti vašim gostima. Uspomena na dan kad ste posijali ljubav je prekrasna, cvijeće će ako će ga posaditi rasti i podsjećati ih na ljubav koja svakog dana raste. Također ovo je podsjetnik da se za ljubav, kao i za cvijeće treba brinuti. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli HIA Weddings (@hiaweddings)


Domaći med

Pronađite neki dobar i maleni OPG i zatražite ih da za vaše vjenčanje naprave male posudice s domaćim medom. Kvalitetan med prekrasan je dar, a posebice su nam zanimljivi med od lavande i med od kestenja za sve one koji žele još posebniji dar za svoje goste. Nama se sviđa ideja da za svoje vjenčanje darujete zdravo sladilo svojim gostima koje su stvorile prijekopotrebne svijetu pčele, baš kao što je i ljubav prijekopotrebna sila za opstanak svijeta. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli OPG MEDAK (@opgmedak)

Epruvete

Epruvete smo kao objekt definitivno redefinirali i dodali im novu dizajnersku razinu. Epruvete su postale maštoviti spremnici za različite stvari: začine, sol za kuhanje, kavu. One postaju idealan dar za vaše goste na vjenčanju – osim što su jednostavne, malene i profinjene, možete ih ispuniti različitim sadržajem. Trenutačno su najpopularniji začini. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Teta Epruveta (@tetaepruveta)

Mirisne svijeće

Mirisne svijeće koje svi obožavamo imati u domu divna su zahvalnica, pogotovo ako upišete datum vjenčanja ili vaša imena, ili na neki drugi način personalizirate svijeću.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli bijeli.glog (@bijeli.glog)


 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Pozivnice za vjenčanje Auris (@auris_dizajn_pozivnice)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime