Utorak, 9 srpnja, 2024

Odmah bismo se udale: Nova kolekcija vjenčanica eNVy room nas je ostavila bez dana!

Osim što su, pri kreiranju kolekcije, dizajneri slijedili smjernice svoje prepoznatljive estetike, ovoga je puta poznati modni tandem u svoju bridal priču umiješao i notu nostalgije

Već tradicionalno, početkom godine, atelje modnog dvojca eNVy room biva obogaćen novim vjenčanim modelima, uvijek nas iznova podsjećajući na svu eleganciju, šarm i ženstvenost kojima su protkane njihove bridal priče. Jedna takva priča, u formi nove, neodoljivo romantične kolekcije, oživjela je i sada, zaogrnuta prepoznatljivom eNVy room estetikom i oplemenjena notom nostalgije.Imajući na umu da će njihove kreacije obilježiti najposebnije životne trenutke, ali i da se ukusi i želje budućih mladenki uvelike razlikuju, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović uvijek kreiraju svoje bridal kolekcije tako da ponudu svog ateljea obogate s pregršt novih modela u paleti različitih stilova te prikladnih za različite tipove vjenčanja.

Na tom tragu, ovaj je put popularni tandem kreirao čak 50 vjenčanih modela s fokusom na haljinama koje variraju u dužinama i krojevima, uz dodatak kombinezona i jedno oversized odijelo.

Praktičnost i udobnost na prvom mjestu

Osim elegancije i glamura koji prožima kolekciju, ona se uvelike odlikuje i praktičnošću. To je posebice vidljivo kod onih modela koji su dizajnirani tako da se uz razne dodatke (poput odvojivih puf rukava ili transparentne suknje sa šlepom izrađene od organze ili tila sa šljokicama) transformiraju u “nove” komade, dajući mladenki mogućnost da tijekom večeri promijeni do tri različita stylinga sa samo jednom haljinom ili kombinezonom. 

U fokusu nove kolekcije senzualno su otkrivena ramena što se posebno ističe na korzetiranim haljinama gdje svilena tkanina ili čipka nježno padaju preko ruku. Kolekcijom se provlače i modeli zavodljivih proreza, dubokih dekoltea ili graciozno ogoljenih leđa, uz dominantan lajt motiv koji čine glamurozni, voluminozni rukavi.

Modeli variraju u širokoj paleti krojeva, od onih koji prate liniju tijela pa sve do modela raskošnog volumena, dok su od tkanina najzastupljeniji nježni i lepršavi svileni materijali, podatan svileni saten te svileni til koji se doima poput delikatne paučine, kao i uvijek romantične čipke sitnog i reljefnog dezena s decentnim sjajem ili posute sitnim biserima.   

Nadahnuće su pronašli u svojoj kolekciji za sezonu 2008/09.

Osim što su, pri kreiranju kolekcije, slijedili smjernice svoje prepoznatljive estetike, ovaj je put poznati modni tandem u svoju bridal priču umiješao i notu nostalgije. Nadahnuće za kreiranje triju novih modela eNVy room je pronašao u kolekcijama davnijeg datuma, točnije kolekciji za sezonu 2008/09. Tada je eNVy room prvi put kreirao svoje “balon” haljine po kojima je postao prepoznatljiv i koje su u ono vrijeme bile izrazito traženi modeli.

Za ovu, najnoviju kolekciju, dvojac je reinterpretirao upravo te, popularne “balon” haljine, i to u tri modela. Jedna od tih haljina, sprijeda kraća, a iza duža, inspirirana je kultnim video spotom za hit “November Rain”, a u kampanji 2009. godine nosila ju je Kristina Sajko. Drugi model je kratka mini balon haljina, a treća je korzetirana haljina sirena kroja koja prati liniju tijela do bedara i širi se u voluminozni donji dio nalik balonu te je nadopunjena šlepom. Izrađene od transparentne organze s otisnutim floralnim motivima, osim upečatljivog kroja koji zasigurno biti primijećen, odlikuje ih i izrazita lakoća i prozračnost.

Na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri

Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu dvojca eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima, temeljenima na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete idealni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno, opušteno i sigurno. Zbog propisanih epidemioloških mjera, u pratnji smijete doći s najviše tri osobe, a obvezno je i nošenje zaštitne maske.

Budući da se sve haljine izrađuju po mjeri, važno je napomenuti da termin trebate rezervirati na vrijeme. Termin u trajanju od sat vremena naplaćuje se 200 kuna, a taj se iznos, ako naručite vjenčanicu, odbija od konačnog iznosa vaše haljine.

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu, uz prethodnu rezervaciju termina.

 

Fotografije lookbooka za novu bridal kolekciju, kao i video lookbook potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović (295 Studio), u ulozi modela našla se Leonarda Zeba, za make-up je zaslužna Sanja Agić, a kosu Draška Topić.

Karla Jurić i Ive Trojanović / 925 Studio

Model: Leonarda Zeba

Šminka: Sanja Agić

Kosa: Draška Topić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime