Subota, 23 ožujka, 2024

Wedding brunch: Mjesto na kojem ćete saznati sve o organizaciji vjenčanja

Kroz interaktivan razgovor, brojne panele i mini cvjetnu radionicu, stručnjaci iz domene i industrije organiziranja vjenčanja savjetovat će mladenke kako organizirati svoj najbitniji dan na što lakši način

Iako je vjenčanje jedan od najljepših dana u životu, često je i najstresnije razdoblje za svaku mladenku. Od pritiska okoline do osobnog izgleda, pa čak i do same organizacije vjenčanja, suvremenom mladenkom predstavlja se previše izbora, a premalo vremena. Zbog toga, već drugu godinu zaredom, Eventmore u suradnji sa Studiom Katran organizira Wedding Brunch.Ovogodišnji Wedding Brunch održat će se u subotu, 23. ožujka, s početkom u 10 sati, na lokaciji studija Katran, Radnička cesta 27. Kroz interaktivan razgovor, brojne panele i mini cvjetnu radionicu, stručnjaci iz domene i industrije organiziranja vjenčanja savjetovat će mladenke kako organizirati svoj najbitniji dan na što lakši način.

Savjeti i inspiracija uz delikatese i dobru zabavu 

Wedding Brunch je poseban događaj osmišljen s ciljem da budućim mladencima olakša planiranje, budžetiranje te organiziranje njihovog najljepšeg dana. Uz to, želimo da se mladenke osjećaju što ugodnije, stoga ih potičemo da sa sobom povedu svoje najbliže – prijateljice, kume pa čak i majke.

Manifestacija obiluje raznovrsnim doživljajima, uključujući Mimosa koktele, brunch delikatese i slastice, uz zabavu koju će osigurati DJ Luca Goya i saksofonist Vanja Ileković. Također, sudionike očekuje i inspirativan razgovor s poznatim fotografkinjama Karmen Poznić i Tatjanom iz leTIM Weddings, dekoraterom Cvit Happens-a, Antunom, te floristicom Monikom iz cvjetnog dizajna Pink.

Ovi stručnjaci će na zanimljiv način podijeliti svoje savjete i iskustva, a posebno će naglasiti važnost prilagodbe vjenčanih ideja i želja stvarnosti te objasniti zašto nije uvijek moguće realizirati svaki ‘Pinterest’ dizajn, ali će ponuditi najbolja rješenja za ostvarenje njihovih snova.

Panel s iskusnim organizatoricama i inspirativna radionica

Glavnu riječ na panelu vodit će iskusne profesionalne organizatorice vjenčanja Petra Nevistić i Andrea Kuzmić. One su uvijek spremne odgovoriti na pitanja o početku organizacije vjenčanja, kako se nositi s prijedlozima i savjetima članova obitelji te mnogim drugim izazovima. Njihove priče iz prakse i praktični savjeti su od iznimne važnosti, a njihovo zajedničko iskustvo obuhvaća preko 1000 vjenčanja te obilje zanimljivih savjeta.

Na mini radionici cvijeća, mladenke će dobiti priliku naučiti kako samostalno dekorirati svoj prostor i stvoriti željeni izgled vjenčanja. U showroomu će biti prikazani i najnoviji trendovi koji dolaze.

Fotografije: Pexels, PR 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime