Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Za ova 4 horoskopska znaka fizička intima je ključna

Za njih dodir, strast i povezanost tijela predstavljaju ključne komponente dubokog povezivanja s partnerom

Iako mnogi automatski povezuju fizičku intimnost sa seksualnošću, ta veza nije ograničena samo na spavaću sobu. Ovaj oblik taktilne bliskosti proteže se od jednostavnog držanja za ruke i flertanja do nježnih poljubaca i maženja. Ako osjetilni dodiri čine vaš ljubavni jezik, vrlo je vjerojatno da ste znatno fizički intimniji nego što mislite. Neki smatraju da je fizička intima samo jedan segment cjelokupne veze, no za četiri odabrana horoskopska znaka, fizička intimnost ima posebno značenje. Za njih dodir, strast i povezanost tijela predstavljaju ključne komponente dubokog povezivanja s partnerom. Ovan 

Ovnovi su strastveni i energični, te očekuju istu vrstu seksualne kemije u svojim partnerima. U spavaćoj sobi su izrazito avanturistični i željni novih iskustava, pa traže partnera koji će se s njima suočiti u njihovim seksualnim istraživanjima i donijeti nove dimenzije njihovoj intimnosti.

Bik 

Bikovi stavljanju velik naglasak na fizičku intimnost kao jedan od najvažnijih aspekata u njihovim odnosima. Kao jedan od najsenzualnijih znakova, ovaj zemljani znak duboko uživa u svim oblicima zadovoljstva. Pod utjecajem Venere, Bikovi cijene tjelesne senzacije i osjećaje. To znači da će u njihovim odnosima biti mnogo nježnosti, poljubaca i prisnosti. Osim toga, očekujte duboke emocionalne veze s Bikovima, jer oni daju jednaku važnost osjećajima i bliskosti kao i fizičkoj privlačnosti.

Lav 

Lavovi su iznimno posvećeni svojim partnerima i traže konstantnu fizičku potvrdu njihove privlačnosti, bez obzira na okolnosti. Ovaj vatreni znak voli biti u središtu pažnje i želi da su partnerove oči usmjerene prema njima. Njihova želja je biti centar partnerovog svijeta. U intimnom kontekstu, Lavovi znaju kako zadovoljiti svog partnera, ali očekuju uzvraćenu pažnju – u spavaćoj sobi, žele biti potpuno fokusirani i željeni.

Škorpion 

Škorpion je poznat po svojoj senzualnosti, intenzitetu i dominaciji. To se odražava i u njihovom pristupu intimnosti. Stoga nije iznenađujuće da Škorpioni vole donijeti tu strast i energiju u spavaću sobu. Njihova prirodna povezanost sa strašću i požudom često čini da su idealno uparivanje za druge Škorpione. Kao vodeni znak, Škorpion će težiti konstantnim dodirima i nježnostima, stvarajući duboku povezanost s partnerom. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime