Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Ova 3 horoskopska znaka su ovisni o mobitelu, jeste li među njima?

Od nekoliko sati listanja na Instagramu do pokušaja da nadmašite svoj najbolji rezultat u svojoj omiljenoj igrici, svačije vrijeme koje provodi na mobitelu je drugačije

Ne morate biti tehnički potkovani da biste bili uključeni u sve najnovije trendove koji preuzimaju TikTok, a ne morate ni tečno poznavati kulturu meme svijeta da biste provodili mnogo vremena na mobitelu. Od nekoliko sati listanja na Instagramu do pokušaja da nadmašite svoj najbolji rezultat u svojoj omiljenoj igrici, svačije vrijeme koje provodi na mobitelu je drugačije. Međutim, postoje tri horoskopska znaka za koje je vjerojatnije da će imati više prosječno vrijeme ispred ekrana od ostalih, pa ako imate problema s odlaganjem uređaja, to bi mogao biti razlog.Jednostavno moramo to prihvatiti, velik dio naših života odvija se na našem mobitelu. Između komunikacije s drugima, praćenja novosti, održavanja Wordle niza na životu, pa čak i učenja novog jezika na Duolingu, ima toliko toga što možemo raditi na malom računalu džepne veličine. Kako kaže astrologinja Brilla Samay, postoje tri znaka koji ne mogu odoljeti provođenju vremena na mobitelu kad god im se ukaže prilika, zbog čega je njihovo vrijeme ispred ekrana dulje od bilo kojeg drugog znaka u zodijaku. Dakle, ako su vam oči uvijek prikovane za telefon, sada za svoju opsesiju možete okriviti na svoju natalnu kartu – ako ste jedan od ova tri znaka, to jest.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Rakovi vole promatrati svijet iz sigurnog prostora, a društveni mediji su veliki alat koji pomaže Raku da se uključi u vanjski svijet. Što se tiče načina na koji koriste društvene medije, Samay pretpostavlja da bi mogli provesti svoje vrijeme učeći o svjetskim kulinarskim trendovima i klasičnim jelima, kao i povijesti i arhaičnim tradicijama, pa čak i učeći o svom okruženju. Ipak, što više Rak može komunicirati s ljudima u svom svakodnevnom životu, manja je vjerojatnost da će se pretjerano oslanjati na svoje telefone kao izvor emocionalne podrške.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Kao trendseteri zodijaka, Vage uvijek trebaju biti u samom vrhu kulture, od političkih pokreta i društvenih tema do najnovijih tračeva/glasina i modnih trendova. Najbolji način da to učine je da ostanu uključeni na društvenim mrežama 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tako da ako vidite Vagu na njihovom telefonu, vjerojatno ne pokušava biti nepristojna, već dobiva ažuriranja u stvarnom vremenu o najnovijim temama u trendu ostati u toku.

“Vage mogu pasti u sjenu uspoređivanja s drugima i brige oko ispunjavanja društvenih normi i standarda”, kaže Samay. Također bi se mogli boriti s osjećajem preopterećenosti zbog stalnog priljeva informacija, pa bi im odmor od ekrana pomogao kako bi se povezali sa svojom unutrašnjosti.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Radoznali Vodenjaci vjerojatno se neće previše iznenaditi kad vide svoj znak na ovom popisu, jer prema Samayu, znak je poznat po svojoj ljubavi prema prikupljanju znanja, informacija i stalnom proučavanju napretka u tehnologiji.

“Telefoni Vodenjacima daju mogućnost da ostanu informirani i povezani s vanjskim svijetom, i zbog toga imaju tendenciju provesti mnogo vremena na istima”, objašnjava astrolog. Ako vam ovo zvuči kao nešto što i sami radite, pokušajte iskoristite ove informacije kao inspiraciju umjesto da živite život kroz druge.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime