Subota, 2 ožujka, 2024

Najsmješniji memovi o padu Facebooka, Whatsuppa i Instagrama

Dionice Facebooka zbog jučerašnjeg su događaja pale za 4.9%, a procjenjuje se kako je Mark Zuckerberg posljedično izgubio preko 7 milijardi dolara. O kvaru koji se dogodio i sam se oglasio nakon što je Facebook ponovno bio dostupan

Jučer se dogodilo nešto što nije nikad do sad – sustav grupacije Facebook “pao” je na skoro 6 sati. Facebook je to objasnio “neispravnim promjenama konfiguracije”, zbog čega gotovo tri i pol milijarde njihovih korisnika nije imalo pristup Facebooku, WhatsAppu, Instagramu i Messengeru.Dionice Facebooka zbog tog su propusta pale za 4.9%, a procjenjuje se kako je Mark Zuckerberg posljedično izgubio preko 7 milijardi dolara. O kvaru koji se dogodio i sam se oglasio nakon što je Facebook ponovno bio dostupan.

Ovu situaciju pametno je iskoristila društvena mreža Twitter, koja je putem svog twitta vodila simpatičnu komunikaciju. Objavili su twitt “Pozdrav svima” koji je skupio preko 3 milijuna lajkova! 

U twittanje su se uključili i Instagram, McDonald’s, OnlyFans, Microsoft Teams, Snickers, Alexa, kao i popularna pjevačica Adele. Među najpopularnijim hashtagovima našla su se sljedeća dva: #instagramdown se spominje u 894. tisuće twettova, dok #facebookdown ima 1.33 milijuna twittova.

I sam Facebook je o kvaru na svom serveru komunicirao upravo preko društvene mreže Twitter.

 

Naravno, ova situacija je bila inspiracija za nastanak raznih memova, a mi donosimo 10 najsmješnijih! 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime