Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Nova era: Samsung predstavlja Galaxy AI inovacije u Barceloni

Na MWC-u će Samsung otkriti svoju liniju pametnih uređaja koji prate i unaprjeđuju zdravlje korisnika korištenjem umjetne inteligencije, kako bi osigurali još personaliziranija i učinkovitija iskustva u području dobrobiti i zdravlja

Na Mobile World Congressu 2024, Samsung Electronics će otkriti najnovija Galaxy AI mobilna iskustva, u sklopu najvećeg svjetskog sajma mobilne tehnologije koji počinje danas u Barceloni. Posjetitelji će imati priliku doživjeti Galaxy AI kroz različite Galaxy uređaje, s naglaskom na Galaxy S24 seriju koja označava početak nove ere mobilne umjetne inteligencije. Osim toga, Galaxy AI će se proširiti na ostale Samsung uređaje poput Galaxy Watch6 serije za pametno praćenje zdravlja, te će se prvi put predstaviti i Galaxy Ring.‘Naši najnoviji Galaxy uređaji i inovacije oslobađaju snagu mobilne umjetne inteligencije kako bi unaprijedili korisničko iskustvo u svakodnevnom životu i pružili sasvim nove mogućnosti’, navodi TM Roh, predsjednik i voditelj Mobile eXperience odjela u Samsung Electronics. ‘Uzbuđeni smo što ćemo na ovogodišnjem MWC-u predstaviti Galaxy AI i njegove mogućnosti kroz Galaxy S24 seriju i ostale uređaje te pokazati njihovu sposobnost omogućavanja bolje, pametnije i povezanije budućnosti.’

Uvođenje nove ere mobilne umjetne inteligencije

Samsung će na sajmu omogućiti posjetiteljima da isprobaju sve AI značajke Galaxy S24 serije koje poboljšavaju komunikaciju i potiču kreativnost korisnika. Među tim značajkama je Live Translate 2, koja koristi umjetnu inteligenciju za dvosmjerne prijevode telefonskih poziva uživo. Također, tu je i Circle to Search s Googleom 3, koja olakšava pretraživanje jednostavnim zaokruživanjem elemenata na zaslonu, omogućujući brzo i intuitivno pretraživanje gestom. Posjetitelji će također moći isprobati Note Assist 4, značajku koja pojednostavljuje i organizira složene tekstove, te Generative Edit 5, koja pruža kreativnu slobodu putem manipulacije objekata na fotografijama.

Važno je napomenuti da će uskoro Galaxy AI mogućnosti biti dostupne i na drugim modelima Galaxy uređaja, uključujući Galaxy Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9 seriju, kao i Galaxy S23 i S23 FE, počevši od kraja ožujka. Značajke povezivanja Galaxy uređaja prikazane na MWC sajmu ilustriraju kako korisnici mogu jednostavno povećati svoju produktivnost, primjerice prenosom i uređivanjem fotografija i videozapisa između Galaxy S24, Galaxy Book4 i Galaxy Tab S9 serije uređaja.

Više povezanih wellness iskustava koje pokreće umjetna inteligencija

Na MWC-u će Samsung otkriti svoju liniju pametnih uređaja koji prate i unaprjeđuju zdravlje korisnika korištenjem umjetne inteligencije, kako bi osigurali još personaliziranija i učinkovitija iskustva u području dobrobiti i zdravlja. Kao dio ovog asortimana, Galaxy Ring će biti predstavljen kao novi alat za praćenje zdravlja koji olakšava svakodnevnu upotrebu i podržava pametniji i zdraviji način života putem integracije s digitalnom platformom Samsung Health.

Samsung će također predstaviti buduće pametne zdravstvene značajke. My Vitality Score 8 pruža personalizirane zdravstvene informacije temeljene na podacima o korisnikovim navikama poput spavanja, fizičke aktivnosti, otkucaja srca i njihove varijabilnosti. S druge strane, Booster card 9 pomaže korisnicima u usvajanju zdravijih navika pružajući praćenje unaprijed postavljenih ciljeva i korisne uvide. Posjetitelji će imati priliku iskusiti prednosti ovih značajki putem Galaxy Watch6 serije koja će biti povezana s Galaxy S24 serijom, prije nego što sama serija pametnih satova bude službeno predstavljena.

Korištenjem SmartThings ekosustava, Samsung demonstrira kako dom može postati središte zdravijeg načina života. Korisnici mogu kontrolirati povezana svjetla za bolji san ili postaviti alarme kao podsjetnike za uzimanje lijekova. Pametne značajke omogućavaju praćenje fizičke aktivnosti, vježbanja, otkucaja srca te potrošnju kalorija tijekom vježbanja.

Fotografije: Press 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime