Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G: Hvatači savršenih kadrova vašeg života

Kako nikad više ne bi propustili one savršene kadrove, kao ni važna događanja u svom životu, vrijeme je da upoznate generaciju novih 'epskih' mobitela - Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G

Koliko ste puta pokušali uloviti onaj savršeni kadar svog života? I obilježiti sve dragocjene trenutke – u pandemijsko vrijeme više nego ikad? A koliko vas je samo puta mobitel spasio s podsjećanjem na važan sastanak, ili vas ‘natjerao’ da se bavite nekim aktivnostima za svoje zdravlje..?
Priznajte, jeste li ikad prije mogli zamisliti da nećete moći živjeti bez mobitela?Kako nikad više ne bi propustili one savršene kadrove, kao ni važna događanja u svom životu, vrijeme je da upoznate generaciju novih ‘epskih’ mobitela – Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G!

Kompaktniji dizajn i fantomski privlačne boje

Najnoviji su to flagship modeli iz S 5G serije pametnih telefona koje krasi kompaktniji dizajn i fantomski privlačne boje. Primjerice, Galaxy S21 5G stiže u fantomskoj ljubičastoj, fantomskoj sivoj, fantomskoj roza i fantomskoj bijeloj te u verzijama od 128GB i 256GB, s 8 GB RAM memorije. Galaxy S21+ 5G možete također kupiti u fantomskoj ljubičastoj te u fantomskoj srebrnoj i fantomskoj crnoj, u verzijama od 128GB i 256GB, s 8 GB RAM memorije, dok model Galaxy S21 Ultra 5G dolazi u fantomskoj crnoj i fantomskoj srebrnoj boji, u verzijama od 128, 256 i 512 GB, te s 12 GB RAM memorije.

Kamere vrhunskih performansi

Glavne karakteristike sva tri modela su kamere vrhunskih performansi. Za hvatanje kristalno jasnih fotografija tu je 8K Snap dok je 8K video zapis najviša rezolucija na mobilnom telefonu dosad, što znači da će vaše video snimke izgledati i bolje od filma!
A uz 8K videozapise s 24 sličice u sekundi, svaki vaš vlog i uspomenu možete snimiti, postaviti i gledati izravno na usluzi YouTube. Zatim možete upotrijebite 8K videozapis da biste dobili cijeli album visokokvalitetnih 33 MP fotografija iz svakoga snimljenog 8K videozapisa. Što znači da možete slobodno uživati u snimanju videozapisa, a kasnije (u miru) iz njih odabrati fotografije.

 

Director’s View značajka omogućuje gledanje, prebacivanje i odabir najboljeg mogućeg kadra, dok Vlogger View garantira snimanje videozapisa istodobno s prelaskom s prednje na stražnju kameru, baš kao i mijenjanje ugla snimanja i gledanja. Dynamic AMOLED 2x zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz omogućuje najuglađenije kretanje po zaslonu, dok Eye Comfort Shield značajka automatski prilagođava filter plavog svjetla ovisno o dobu dana i sadržaju.
Svi modeli imaju jaču, snažniju i izdržljiviju bateriju, pa konačno možemo svi odahnuti od brige jer nam se baterija neće isprazniti tijekom dana, baš kada punjač nemamo pri ruci. Memorija Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G dostatna je za pohranu svih fotografija, video zapisa, glazbe i igrica, a ovi modeli sadrže i najbrži čip dosad u nekom Galaxy uređaju!
Za sve one koji muku muče s padanjem mobitela i pucanjem stakla, Gorilla Glass Victus pruža otpornost na ogrebotine i oštećenja što ga čini najtvrđim staklom na Samsung pametnom telefonu.

Idealni modeli za sve ‘influensere’ i one koji vole selfije

Posebna napomena za sve koji vole snimati selfie – ovi su modeli pametnih telefona poput vaših osobnih uređivača videozapisa, jer omogućuju izrezivanje, usporavanje i stabilizaciju kako biste stvorili sadržaj koji možete prenijeti ravno na Instagram. Izvanredno miran način snimanja te spoj AI stabilizacije i snimanje sa 60 sličica u sekundi, ove mobitele ‘pretvara’ u – akcijske kamere.
Naime, Super Smooth video od 60 kadrova u sekundi omogućuje da proživite trenutak bez preskakanja ritma. Dinamična brzina kadrova u FHD Automatskom načinu rada omogućuje brzih 60 fps za snimanje glađeg video zapisa tijekom dana – a zatim se prebacuje na 30 fps za svjetliji video pri slabom osvjetljenju.

Snimajte u rezoluciji od 64 megapiksela kako biste mogli uhvatiti i snimiti s jasnoćom zbog koje fotografije izgledaju poput umjetničkog djela, dok AI tehnologija analizira lica i prirodno osvjetljenje, kutove i smjerove pazeći da vaš objekt snimanja (a to ste najčešće vi, zar ne?) uvijek bude u fokusu i uvijek izgleda sjajno.
Dodatni plus: Zoom Lock zaključavanje stabilizira snimku kada vam ruka počne drhtati.

 

Povezivanje s PC računalom

Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G također možete povezati sa PC računalom i preko njega uređivati svoje mobilne aplikacije. Također, možete koristi dvije aplikacije istodobno i završavati svoje obaveze duplo brže i kada ste van ureda – uz moćnu Multi Window funkciju Galaxy S21 5G serije!

 

Za sve koji zbog stresa i silnih obveza često gube stvari ovi modeli također imaju super rješenje: označite svoje ključeve ili novčanik, a zatim pomoću aplikacije SmartThings Find provjerite posljednju poznatu lokaciju radi jednostavnog praćenja. Naime, Galaxy SmartTag je premium Bluetooth uređaj, koji se pričvršćuje na ključeve doma ili  automobila, ruksake, novčanike i bicikle, i uz pomoć njega i aplikacije SmartThing Find, pronaći ćete predmet koji ste zagubili.

Mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja u programu vjernosti

Korisnici također mogu iskoristiti i Samsung Lounge program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja.
Benefiti Samsung programa vjernosti nisu limitirani brojem korištenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja, kao što su Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G, i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

 

Priznajte, jeste li ikad prije mogli zamisliti da nećete moći živjeti bez mobitela? 😉

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime