Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Samsung je lansirao portal koji otkriva nove dimenzije mobilne umjetne inteligencije na najvećem LED zaslonu na svijetu

Samsung se udružio s Marvel Studios i drugom sezonom njihove serije 'Što ako...?' (What If...?), za epsko prikazivanje na vanjskoj strani ogromnog LED zaslona tvrtke Sphere

U iščekivanju Galaxy Unpacked događaja zakazanog za 17. siječnja, te uoči sajma Consumer Electronics Show, Samsung je najavio nove mogućnosti potaknute mobilnom umjetnom inteligencijom. Kako bi proslavio novu eru Galaxy inovacija, Samsung se 8. siječnja udružio s Marvel Studios i drugom sezonom njihove serije ‘Što ako…?’ (What If…?), koja je sada dostupna samo na Disney+ platformi, za epsko prikazivanje na vanjskoj strani ogromnog LED zaslona tvrtke Sphere.Otvaranje portala beskrajnih mogućnosti

Prikazujući lik Doktora Strangea, nebo iznad Las Vegasa zasvijetlilo je nagovještavajući nove mogućnosti mobilne umjetne inteligencije koje će uskoro biti dostupne Galaxy korisnicima diljem svijeta. Baš kao i poznati lik Doktora Strangea koji otkriva nove portale beskrajnih mogućnosti, Galaxy AI omogućit će korisnicima otkrivanje na potpuno nov način. 

‘Na Galaxy Unpacked događaju prikazat ćemo novo razdoblje inovacija, predstavljajući AI doživljaje na mobilnim uređajima kao nikada prije, a Galaxy AI će osnažiti korisnike u svakom aspektu života. Ova kampanja najavila je jedan od načina na koji razvijamo i predvodimo razvoj mobilne tehnologije kroz posebnu suradnju s dugogodišnjim partnerom u tehnološkoj industriji, koja će uskoro biti otkrivena’, izjavila je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business u Samsung Electronics.

U nastavku pogledajte globalni video kampanje na LED zaslonu i pratite Samsung Galaxy društvene mreže za još epskih otkrića s Doktorom Strangeom.

Nova era dolazi s Galaxy AI. Pratite Galaxy Unpacked 17. siječnja.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime