Petak, 22 ožujka, 2024

Čestitamo: Samsung Electronics ponovo dobio povjerenje kraljevske obitelji

Tradicija odabira dobavljača seže još od 15. stoljeća, dok trenutne dobavljače bira Kraljevska kuća. Tvrtka Samsung ponosna je što je dobila ovo suvereno priznanje Kraljevskog dobavljača i ne podcjenjuje značaj istoga

Tvrtka Samsung već je godinama jedan od brendova pokretača inovacija u svijetu tehnologija. O njihovom uspjehu govore razne nagrade i priznanja koja osvajaju za tehnološke, ali i dizajnerske elemente svojih uređaja. Iz godine u godinu na tržište donose nove, inovativne proizvode koji olakšavaju svakodnevnicu njihovim korisnicima.Paleta proizvoda je iz godine u godinu sve šira, a proizvodi izlaze iz svoje osnovne domene. Tako su nedavno predstavili projektor koji uz prikazivanje slike, po potrebi može biti pametni zvučnik i ambijentalno svjetlo. Ovo je samo jedan od proizvoda koji je multifunkcionalan. Obzirom na konstantno pomicanje granica, ne čudi nas prestižno povjerenje koje je tvrtka Samsung Electronics nedavno dobila.

Povjerenje koje traje već godinama

Tvrtka Samsung Electronics UK ponovno je dobila povjerenje kraljevske kuće kao jedan od dobavljača potrošačke elektronike te sada osigurava još širi raspon uređaja.

Već prepoznat među kraljevskom obitelji, Samsung je ponosan što još od 2012. godine pruža tehnološka rješenja visoke kvalitete za kraljevsku kuću kao oblik suradnje koji se obnavlja na godišnjoj razini, a ponovno obnavljanje ove suradnje stavlja tvrtku uz bok svjetski priznatim tvrtkama.

 

“Obnavljanje ugovora s Kraljevskom kućom je čast i služi kao dokaz kvalitete naših proizvoda i usluga. Ponosni smo što ćemo ojačati naš odnos s kraljevskom kućom, posebno jer je ovo godina obilježavanja 70. obljetnice stupanja na dužnost Njezina Veličanstva Kraljice”, izjavio je Brian Ford, potpredsjednik korisničkog iskustva u Samsung UK & Ireland.

Tradicija odabira dobavljača seže još od 15. stoljeća, dok trenutne dobavljače bira kraljevska kuća. Tvrtka Samsung ponosna je što je dobila ovo suvereno priznanje kraljevskog dobavljača i ne podcjenjuje značaj istoga.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime