Utorak, 26 ožujka, 2024

Snimke San Francisca iz zraka tijekom lockdowna ostavljaju bez riječi

Film je snimljen dronom tijekom ožujka ove godine, a trominutni video vodi gledatelje napuštenim gradskim ulicama i raskrižjima bez vozila. Nadamo se da uskoro ne slijedi isti scenarij!

Kreativni studio Space Race Studio napravio je kratki dokumentarac o životu u San Franciscu tijekom lockdowna krajem ožujka ove godine. Film je snimljen dronom, a trominutni video vodi gledatelje napuštenim gradskim ulicama i raskrižjima bez vozila.“Vožnja San Franciscom za vrijeme pandemije istodobno je i zadivljujuća i zastrašujuća”, stoji u opisu filma, a snimatelj je dodao: “Srećom, malo je ljudi vani (nisam bio ni blizu neke osobe), ali vidjeti zatvorene trgovine je stvarno čudno. Uvjerio sam se da dron nikome nije smetao dok sam snimao ovaj kratki dokumentarac o ovom… vrlo čudnom vremenu u San Franciscu.”
Film je ponovno aktualizirao postrožene epidemiološke mjere širom svijeta, a stanovnici SF-a nadaju se kako ipak neće doći do potpunog lockdowna kao početkom godine, i kako će na ulicama grada ipak biti više života nego u ožujku.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime