Utorak, 26 ožujka, 2024

Ove je godine najsigurnije sresti se s Djedom Mrazom – virtualno!

Tražite li virtualni i potpuno siguran način da ove godine vidite Djeda Božićnjaka? Imate mogućnosti.

Nova godina jednostavno nije Nova godina bez posjeta čovjeku u crvenom – ali zahvaljujući trenutnoj situaciji oko pandemije tradicionalno sjedenje u krilu Djedu Mrazu morat ćemo odgoditi za neka bolja vremena.Srećom, zahvaljujući čaroliji tehnologija na raspolaganju nam je nekoliko mogućnosti virtualnog posjeta Djedu Božićnjaku. Stoga razveselite svoje najmlađe i priuštite im susret iz snova!

Rezervirajte besplatni virtualni posjet Djeda Mraza

T-Mobile vam može pomoći da ugovorite sastanak za besplatni Zoom posjet Djeda Božićnjaka, a čak i ne morate biti kupac T-Mobilea. Razgovori kreću u podne po istočnom vremenu na SantaCalling.com

Sittercity.com ima besplatne 50-minutne virtualne sesije, na kojima će vaša djeca komunicirati s Djedom Mrazom i s djecom iz drugih obitelji.

Budi prerušeni Djed Božićnjak

Ako imate noviji model mobitela i veseli glas, aplikacija Enchant Santa koristi istu tehnologiju koju koristite za Animoji / Memoji i omogućuje vam da postanete Djed Božićnjak putem video poziva. Možete odabrati kako će izgledati vaš Djed Mraz i koju pozadinu želite koristiti, a i vi i primatelj poziva morate imati aplikaciju. Besplatno je za osobu koja prima poziv, ali Djed Mraz će 5,99 USD za dva poziva ili 24,99 USD ako želi 20 poziva.

Djed Mraz u Hrvatskoj

Ako želite osobnog virtualnog Djeda Mraza u Hrvatskoj, možete ga iznajmiti na djedmraz.hr. Možete rezervirati show i virtualnu podjelu darova za svoje mališane, a dostupan je i telefonski razgovor i uručivanje poklona u živo.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime