Nedjelja, 19 studenoga, 2023

INTERVJU: M.O.R.T.- Novi album Samo hrabro i bezveze je prasak za izlazak iz korona tišine

Priveli smo ih na kraći istraživački razgovor ne bi li ih zatekli u novom zahuktavanju i saznali kako se namjeravaju boriti gitarama kontra vremena kad taj instrument atrofira kod nekih novih klinaca godine proizvodnje 2000

Sinjska rock četvorka M.O.R.T. nakon par godina korona zatišja i albuma na engleskom “Standing Runningman” predstavlja novi ultrabrzi singl “Imam sve” kojim počinju najave novog studijskog albuma “Samo hrabro i bezveze” za proljeće sljedeće godine.
 
U tu smo ih svrhu priveli na kraći istraživački razgovor ne bi li ih zatekli u novom zahuktavanju i saznali kako se namjeravaju boriti gitarama kontra vremena kad taj instrument atrofira kod nekih novih klinaca godine proizvodnje 2000. 
 
Prije starta promotivnih svirki s novim materijalom, M.O.R.T. broji preko 400 koncerata u karijeri koji uključuju nastupe po Britaniji i Irskoj, te niza festivala u Hrvatskoj i regiji, ispitali smo Johna i Zvrka za vozačkim i suvozačkim mjestom o fenomenu M.O.R.T.-a kao prvaka provincijalnog rocka i jednih od zadnjih Don Quijotea domaće gitarističke scene, njihovom jučer, danas, sutra. Kompletan razgovor s momcima iz automobila pogledajte na linku: 
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime