Petak, 22 ožujka, 2024

INTERVJU: Filip Riđički: ‘Slušaj ovdje’ je, nadam se, kraj korona poglavlja

Frontmen zagrebačke grupe Lika Kolorado i glumac Filip Riđički uvijek je zanimljiv sugovornik s kojim rado popričamo o njegovom glazbeno medijskom životu kao i o aktualnostima vezanim za njega

Uz objavu posljednjeg singla i live snimljenog video spota za stvar “Slušaj ovdje” s aktualnog albuma Kontura s Filipom Riđičkim pričamo o najavi snimanja trećeg albuma i rada na novim studijskim materijalima. Dotakli smo se potencijalnog nastavka i pete sezone “Crno bijelog svijeta”, serije u kojoj je Filip utjelovio novinara Voljena Kipčića – Kipu, ali retro flashbacknuli na period “Zabranjene ljubavi” u kojoj je glumio na početku karijere Matiju Lončara.U razgovoru smo aktualizirali njegovu ulogu u Sacheru i nastanku novog albuma s legendarnim Srđanom Sacherom i raspravili netom stišani moment pitanja slobode govora preko Tram 11 leđa.

Pomogli smo mu staviti metu na čelo detektirajući ključnu rolu u gašenju kultnog zagrebačkog Radija 101 i kako je preživio Top radio launch na frekvenciji 101 MHz. I saznali tko mu (ni)je prvi čestitao Valentinovo. Ako mislite da je to sve… Nije. Ostatak pogledajte u video intervjuu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime