Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Intervju: Nika Turković: Predvodnica nove struje domaćih pop zvijezda

Nakon školovanja u Velikoj Britaniji na studiju songwritinga i učenja svih glazbenih skillsa vezanih uz produkciju i autorstvo iz perspektive urbanih brit popera, Nika se vratila u Hrvatsku te postala predvodnica novog vala mladih pjevačkih zvijezda

Nika je bila sa samo devet godina predstavnica Hrvatske na Dječjem Eurosongu u Norveškoj, i tamo je završila sjajna – treća. Potom je snimila debi “Alien” i bila jedno od onih malih pop čuda kojoj kike ne smetaju smiješku i karijeru.Nakon školovanja u Velikoj Britaniji na studiju songwritinga i učenja svih glazbenih skillsa vezanih uz produkciju i autorstvo iz perspektive urbanih brit popera, vratila se u Hrvatsku te postala predvodnica novog vala mladih pjevačkih zvijezda.

Od 2019., kroz koronarnu 2020. objavljivala je sve jednu za drugom sjajne pop stvari i singlove (“Gledaj me”, “Boje”, “Pusti”, …) kojima je skretala pozornost na novo, mlado, moderno, urbano i magnetično pop biće, da bi nakon pisanja za kolegice (Nelu), tijekom ove godine objavila svoju ponajbolju stvar dosad “Tvoj mir” i najavila što joj donosi iduća godina i bliska budućnost. Kroz školski sat sobnog razgovora do fade outa, popričali smo od sjene do sjene. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime