Petak, 22 ožujka, 2024

INTERVJU: Kristina Jovanović: Milena Dravić novog stoljeća i balkanska Miley Cyrus

Angelo Jurkas vs. Kristina Jovanović Kika

Beogradska glumica i pjevačica Kristina Jovanović Kika je energetska bombetina. Djevojka koja na granici glazbe, teatra, TV-a i filma na srpskoj glazbeno-filmskoj sceni već nekoliko godina vrlo uspješno kris krosa nekoliko pop kulturnih terena noseći zaraznu energiju.
 
Ono što je gledate na filmu je iznimno uvjerljivo, ono što je slušate na glazbenom terenu je energično i prilično drugačije od zadanih balkanskih pop trendova. Iz kojeg god rakursa pogledate, vrlo zanimljivo biće za upoznavanje i davanje prostora. Jer ne bi začudilo da je za nešto godina, ako korona dopusti, ovi prostori proslave kao filmsku novu Milenu Dravić – koji je pečat dobila na konto nekih manjih rola u filmovima srpskih nezavisnih filmaša. Ili pak balkanske Miley Cyrus čiji pečat smo iskopali i isilili za vrijeme razgovora.
 
Uz najavu snimanja novog igranog filma za mladog hrvatskog redatelja Svebora Mihaela Jelića “Frka”, čiji je debi “Zagrebački ekvinocij” bio svojevrsnim indie hit domaće predkorona godine, nedavnog silaska sa stagea Arsenal Festa – u Mixer Room Podcastu popričali smo o njenom jučer, danas, sutra.
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime