Nedjelja, 18 veljače, 2024

INTERVJU: Zoran Predin: Koncert u Lisinskom i kantautorski album samo uz gitaru i glas

Uoči koncerta u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 3. ožujka ove godine, Zoran Predin otkrio nam je ekskluzivu koju prije niti jednom mediju izgovarao - svoj glazbeni put završit će minimalističkim kantautorskim albumom samo uz gitaru i glas

S glazbenikom, kantautorom, piscem, Mixerovim kolumnistom, frontmenom kultnog slovenskog rock sastava Lačni Franz i jednom od centralnih pjesničkih rock figura starije srednje generacije, Zoranom Predinom uzeli smo višak od sat vremena ne bi li kris krosali sve segmente njegove karijere. Dotakli smo se ranih dana, futurizma, obitelji, trenutne “Gastarbajter trubadur” faze, netom preminulog Marka Brecelja kao jednog od velikih Predinovih heroja. 

Program za Antivalentinovo

Otkrio nam je ekskluzivu koju prije niti jednom mediju izgovarao – svoj glazbeni put završit će minimalističkim kantautorskim albumom samo uz gitaru i glas. Kad, nećemo datirati. Ono što hoćemo je njegov nastup u Lisinskom u Zagrebu 3. ožujka kada otkriva kako je od Valentinovo pjevača postao više programom za Antivalentinovo.
 
O svojoj poziciji kao živom pop kulturnom spomeniku svoje države i regije, pečatu ljubimca žena, planovima za sljedeće razdoblje, Đoletu Balaševiću, Arsenu, svojim svim glazbenim inkarnacijama, pričali smo do sušenja grla. Sobom na sobu, video razgovor sa Zoranom Predinom velika je ugoda i čast za generacijski crossover, a možete ga koristiti i kao talk show za uspavljivanje.
 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime